Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Prøv en melfri kage

Opskrifter | Find inspiration i vores mange Lidl Fit opskrifter

Lidl fit har samlet inspirerende opskrifter til dig! Tag et kig på vores opskrifter, og få gode idéer til din aftensmad, frokost eller morgenmad. Du kan også finde opskrifter på lækre snacks til den lille sult.

Udarbejdet af Birgitte Nymann
 

Se de mange Lidl fit opskrifter her:

Lidl fit opskrifter til din morgenmad

Morgenmad

Der er ikke noget som en lækker morgenmad til at skabe en forrygende start på dagen. I Lidl fit lægger vi vægt på, at morgenmaden skal danne energi til dagens udfordringer, men samtidig være velsmagende, varierende og inspirerende.

God fornøjelse – og velbekomme!

Lidl fit opskrifter til frokost

Frokost

Frokost behøver ikke være kedeligt, og det er hverken svært eller tager lang tid at tilberede et sundt og begejstrende måltid. Derfor finder du herunder lækre opskrifter, som byder på noget for enhver smag.
Aftensmad | Inspiration til lækre opskrifter på aftensmad

Aftensmad | Inspiration til lækre opskrifter på aftensmad

Aftensmad | Inspiration til lækre opskrifter på aftensmad
Lidl fit opskrifter til snacks og tilbehør

Snacks & tilbehør

En snack skal fungere som et lille mellemmåltid og kan spænde mellem alt fra det salte til det søde og det sure til det bitre. I Lidl fit har vi samlet et varieret udvalg af snacks til dig, suppleret af nogle spændende opskrifter, der gør det yderst godt som tilbehør til andre retter.
God fornøjelse – og velbekomme!
Opskrifter på brød og boller

Brød & boller

Der findes et utal af brød og boller, som alle smager forrygende og passer til forskellige anledninger. Hos Lidl fit har vi samlet et udvalg af de brød og boller, vi holder allermest af. Her finder du både det gode brød til madpakken, som tilbehør til aftensmaden eller som en snack mellem to hovedmåltider.
God fornøjelse - og velbekomme
Opskrifter på kage og desserter

Kager & andre søde sager

I Lidl fit skal der være plads til noget af alt det sjove - også når det gælder de søde varianter i madlavningen. Derfor har vi samlet nogle skønne kager og andre søde sager, der sagtens kan spises (i moderate mængder), selvom du gerne vil slanke dig!
God fornøjelse - og velbekomme!
Opskrifter på smoothies og juicer

Smoothies & juicer

Smoothies og juicer er sunde, nærende og mættende – og så er de en nem kilde til at få indtaget en del af den daglige dosis frugt og grønt. Smoothiens historie går tilbage til USA i slutningen af 1960’erne, hvor den cremede drik blev solgt i isboder og helseforretninger. Først fra 1990’erne blev drikken mere udbredt, og i dag kan man få smoothies i alle afskygninger.
Prøv en af Lidl fit's opskrifter på smoothies og juicer eller bliv inspireret til at komponere din helt egen version!
Opskrifter på glutenfri mad

Glutenfri med Lidl fit

I Lidl Fit synes vi, det er vigtigt, at alle kan få fornøjelsen af et sundt måltid - også dem, der lider af forskellige allergier. Derfor har vi her samlet et lille - men godt - udvalg af glutenfri opskrifter.
God fornøjelse - og velbekomme!
Opskrifter til jul og julemad

En liiidt sundere jul

Julen er en skøn tid med masser af god, gammeldaws mad! Hos Lidl fit elsker vi også julen, selvom den ofte medfører et par ekstra kilo på sidebenene. Derfor har vi fundet nogle liiidt sundere alternativer frem til dig. Prøv fx vores lækre grønkålschips, der er lette og luftige.