Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Ansvarlig fangst af fisk i Lidl

Ansvarlig fangst af fisk

Vi har som en af de første handelsvirksomheder i Danmark, valgt at sælge fiskeprodukter fra ansvarligt og bæredygtigt fiskeri. Vi indførte certificerede fisk i sortimentet i 2006 og produkterne fra bæredygtigt fiskeri er tydeligt mærket med et Marine-Stewardship Council (MSC) logo.  

Derudover tilbyder vi også ASC-mærkede produkter. Aquaculture Stewardship Council (ASC) er en mærkningsordning som garanterer at fisk og skaldyr fra akvakulturer som dambrug er opdrættet under ansvarlige forhold. ASC er grundlagt af WWF Verdensnaturfunden og certificeringen sikrer respekt for aquakulturer, hvor fiskene opdrættes på miljøvenlig og ansvarlig vis.

Vi fører et bredt sortiment af MSC mærkede fiskeprodukter, hvilket er kundernes garanti for at fiske- og skaldyrsprodukterne er fanget forsvarligt og miljøvenligt, og den fremtidige bestand sikres. I Lidl kan vi stå inde for vores sortiment af fisk. Derfor oplyser vi om fangstområde på alle vores fiskeprodukter, ligesom vi ikke sælger fiskearter fra truede bestande. Vi har de sidste par år udvidet sortimentet af certificerede fisk og ambitionen er at 100% af vores frosne og friske ferske fisk og skaldyr i vores sortiment er certificerede.

Læs mere om ansvarlig fangst af fisk under: Lidl's verden af fisk

Download PDF "Manifest for mere bæredygtigt indkøb af fisk og skaldyr"

MSC - ansvarlig fangst af fisk