Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Ansvarlighed i Lidl

Ansvarlighed

Hos Lidl mener vi, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Lidl er en virksomhed i konstant bevægelse, og vi forsøger hele tiden at udvikle os.
Derfor går vi under mottoet: På vej mod i morgen, aktivt ind for at støtte op om initiativer, som sikrer en fornuftig fremtid for mennesker, miljø og samfund. Vi fokuserer derfor på vores fire udvalgte indsatsområder og arbejder løbende med at udvikle tiltag så vi sikrer en ansvarlig tilgang til hele vores forretning. De fire indsatsområder er: Medarbejdere, Miljø, Sortiment og Samfund.

Kvalitet

Kvalitet

Det er vigtigt for os, at de fødevarer, vi sælger til dig og vores andre kunder er af god kvalitet. Det sikrer vi igennem høje standarder og udvidet kontrol, både hos leverandører, transportører, på vores lagre og i butikkerne.

På vej mod i morgen

På vej mod i morgen

Hos Lidl mener vi, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt.

Produkter

Produkter

Vores sortiment bliver løbende udviklet i takt med vores kunders efterspørgsel og nye muligheder i markedet. Vi håber vores brede udvalg inspirerer og lever op til dine behov.

Samfund

Samfund
Som dagligvarekæde med butikker i hele Danmark har vi stort fokus på, hvordan vi skaber værdi i det samfund vi er en del af. Ud over at skabe arbejdspladser lokalt når vi åbner nye butikker, har vi også et nationalt fokus.

Medarbejdere i Lidl

Medarbejdere
Vi har over 2.250 medarbejdere i Danmark som arbejder i vores butikker i hele landet, hovedkontoret i Kolding samt vores  to centrallagre i henholdsvis Kolding og Køge.

Miljø -og klimabeskyttelse

Miljø -og klimabeskyttelse
I Lidl er vi bevidste om vores samfundsansvar. For os er det helt naturligt, at der med vores størrelse følger et ansvar også i forhold til miljøet.

Ejendomme

Ejendomme

Vi er altid på jagt... og derfor vil det glæde os, hvis du kan give os et tilbud på fast ejendom.