Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Broccoli cremesuppe med laksestrimler

Broccoli cremesuppe med  laksestrimler
  • 4 personer
  • Tilberedningstid: ca. 30 min

Ingredienser:

  • 750 g broccoli (frossen)
  • 2 løg
  • 800 ml grønsagsbouillon
  • 200 g syrnet fløde fraice 9%
  • 200 g røget laks
  • Salt og peber

Energiindhold:

Kalorier ca. 275 kcal

  • Protein 20 g
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrat 7 g

Sådan gør du:

Skyl broccolien, del den i buketter og skær stammen i terninger. Løgene hakkes og kommes sammen med broccolien i den kogende bouillon, hvor det skal koge i 15 minutter under låg. Tag nogle broccolibuketter fra og purér resten sammen med bouillonen. Rør syrnet fløde i det purerede broccoli, og smag blandingen til med salt og peber. Broccolibuketterne tilsættes herefter blandingen. Skær laksen i strimler. Hæld suppen over på en tallerken og pynt suppen med laksestrimlerne.

Tip:

Bag et italiensk ciabatta flüte og server det sammen med suppen.