Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Gratineret porresuppe

Gratineret porresuppe

  • Til 4 portioner
  • Tilberedningstid: ca. 45 min.

Ingredienser:

  • 1 kg porrer
  • 2 løg
  • 1 dl fløde
  • 100 g creme fraiche
  • 7,5 dl bouillon
  • 4 skiver ost
  • 4 skiver toast
  • 2 løg
  • Salt og peber
  • 1/2 tsk. paprika

Energiindhold:

Kalorier ca. 373 kcal/1492 kJ

  • Protein: 14 g
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 19 g

Sådan gør du:

Porrerne renses og skæres i skiver. Løgene pilles, hakkes og svitses sammen med porrerne. Bouillon hældes ved. Krydr med salt, peber, paprika og kog op i ca. 20 min., hvorefter fløde og creme fraiche tilsættes.  Suppen smages til og hældes i 4 suppekopper. 1 stk. toast lægges på hver og derover et stykke ost.

Gratineres under grillen i ca. 4 min. Strø lidt paprika på som pynt og server.