Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Grillet blomkål

Grillet blomkål

  • 4-6 portioner

Ingredienser:

  • 1 blomkålshovede (ca. 1000 g)
  • Olivenolie til pensling (ca. 15 g)
  • Havsalt

Energiindhold i hele portionen:

  • 175 kcal / 731 kJ
  • Protein: 10 g (22,9 %)
  • Fedt: 15 g (34,3 %)
  • Kulhydrat: 24 g (55 %)

Sådan gør du:

Fjern den hårde del af blomkålsroden. Skær blomkålen i skiver af 1-1½ cm. Pensl skiverne og læg dem på grillen i 2-3 minutter på hver side. Drys havsalt over og server.

Tips:

Server blomkålen til fx grillspyd, kyllingelår eller bøffer.

Grill blomkålsskiverne i ovnen, hvis du ikke har mulighed for at grille udendørs.

Udarbejdet af Birgitte Nymann