Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat

Grillet okseflanksteak med majs og hjertesalat 

  • 4 portioner

Ingredienser:

  • 600 g okseflanksteak
  • 2 majskolber med blade (ca. 400 g uden blade)
  • 2 stk hjertesalat (ca. 150 g)

Dressing

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise (ca. 30 g)
  • 30 g kogte grønne linser
  • 2 spsk limesaft (ca. 30 g)
  • Salt og peber

Energiindhold i hele portionen:

  • 1812 kcal / 8314 kJ
  • Protein: 193 g (42,6 %)
  • Fedt: 79,4 g (39,4 %)
  • Kulhydrat: 87,7 g ( 19,35 %)

Sådan gør du:

Gør majskolberne (inkl. blade) våde under vandhanen. Læg dem på grillen i 40-45 min. Vend dem af og til.
Grill kødet i 4-5 min. på hver side. Steg de hele hjertesalater 1-2 min. og tag dem dernæst af grillen og riv dem i grove stykker. Fjern bladene fra majskolberne og skær hver enkelt kolbe i 8, 9 eller 10 skiver alt efter størrelse.

Kom alle dressingingredienserne (undtagen salt og peber) i en blender og kør den i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Anret kødet på en tallerken med majsskiverne og hjertesalaten ved siden af. Hæld dressing over salaten.