Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Grillet salat med kalkun og mozzarella

Grillet salat lyder måske forkert i nogens ører, men det er en herlig måde at tilberede salat på. Den skal bare grilles kort, så osten smelter. På den måde glider alt det grønne meget nemmere ned. Prøv det!

Grillet salat med kalkun og mozzarella 

  • Til 1 person

Ingredienser:

  • ¼ icebergsalat
  • 10 cm agurk
  • 2 tomater
  • 1 avocado
  • 200 g kalkun- eller kyllingebryst
  • ½-1 tsk chilipulver
  • 1 spsk smør
  • 20 g revet mozzarella

Energiindhold:

736 kcal / 3091 kJ

  • Protein: 52 gram
  • Fedt: 47 gram (Mættede fedtsyrer: 15 gram)
  • Kulhydrat: 22 gram (Heraf sukkerarter: 6,5 gram)
  • Kostfibre: 12 gram
  • Salt: 1 gram

Sådan gør du:

Hak grøntsagerne fint eller groft, alt efter hvad du synes. Skær avocadoen i tynde skiver. Skær dernæst kødet i strimler og brun det i smørret med chilipulveret. Smag til efter behag. Find en ovnfast tallerken frem og læg salaten ud på hele tallerkenen, så den udgør bunden. Læg tomater, agurk og avocado ovenpå. Spred mozzarellaen over hele tallerkenen og læg til sidst det brunede kød over. Sæt grillen i din ovn i gang og grill salaten i 2-3 min. Husk at stille tallerkenen tæt på grillen.

Tips:

Varier salaten med alle de grøntsager, du har lyst til.

Udarbejdet af Birgitte Nymann