Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Grøntsags-ris bolognese

Grøntsags-ris bolognese

  • 2-3 portioner

Ingredienser:

  • 400 g hakket kylling
  • Smør eller olie til stegning
  • 1 glas færdiglavet tomatsauce (ca. 700 gram)
  • 250 g broccoli
  • 250 g blomkål
  • 10 g revet parmasan

Energiindhold i hele portionen:

1108 kcal / 4631 kJ

  • Protein: 110 gram (41 %)
  • Fedt: 55 gram (46 %)
  • Kulhydrat: 34 gram (13 %)
  • Kostfibre: 24 gram

Sådan gør du:

Steg kødet i smør eller olie til det er gennemstegt. Tilsæt tomatsaucen og lad det stå og simre i 10 minutter. Imens laver du grønsagsris; skær stokken af broccoli og blomkål og skær kålen i grove stykker du kommer i blenderen. Blend til kålen er blendet til ris-størrelse. Du kan servere kålen sådan, og du kan også koge den i bouillon i 5 minutter, så bliver den mere ris-agtig. Så serverer du grønsagsrisene med kødsauce til og river parmasan på toppen.