Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Kartoffelpande med spinat og salatost

Kartoffelpande med spinat og salatost 

  • 4 portioner
  • Tilberedning: ca. 50 min. (plus tid til optøning)

Ingredienser:

  • 500 g frossen hel spinat
  • 1 kg små kartofler
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 1,5 dl grøntsagsbouillon
  • 100 g grønne oliven med paprika (afdryppet)
  • 100 g salatost
  • Salt og peber

 

Energiindhold i hele portionen:

  • Ca. 382 kcal/1604 kJ
  • Protein: 17 g
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrat: 46 g

 

Sådan gør du:

Spinaten tøes op i en si og drypper af. Kartoflerne skylles, kommes i kogende saltvand og koges i 15-20 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt under koldt vand. Pil og halver dem. Pil løget og hvidløgene og hak dem. Tryk vandet godt ud af spinaten og hak den groft. En pande med slip-let belægning pensles med olie og varmes op. Kartoflerne brunes på alle sider i ca. 5 min. og krydres med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i 1-2 min. Tilsæt spinat, hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 8-10 min. Lad olivenerne dryppe af og halver dem. Varm de halverede oliven med i panden og smag til. Drys med feta og server.