Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Kundekort, Lidl, Discount, tilbud, gode fordele, voucher

Kundekort

Hos Lidl lægger vi vægt på at have tilfredse kunder og stræber efter at gøre indkøb så enkelt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af hverken varer eller service. Derfor tilbyder vi en smart løsning til vuggestuer, børnehaver, SFO’er, plejehjem og andre institutioner, der gør det nemt og enkelt at handle hos os. Medbring blot jeres Lidl Kundekort, når I handler hos os, så samles alle køb herpå, og I faktureres samlet én gang i måneden, hvilket naturligvis sker automatisk. På denne måde samles alle kvitteringer i én, og det bliver let og overskueligt at danne et overblik over institutionens udgifter.

Med et kundekort opnår I bl.a. følgende fordele:

  • Adgang til et stort varesortiment i alle Lidl’s butikker
  • I undgår administration af udlæg til medarbejdere, der foretager indkøb for institutionen
  • Nem betaling for varer: I bruger blot kortet som et almindeligt dankort
  • Intet besvær med kontanter eller rekvisitioner
  • I får tilsendt en oversigt over jeres køb hver måned
  • Automatisk udsendelse af en faktura for månedens køb
  • Kredit på jeres indkøb: betal efter løbende måned + 25 dage
  • Ingen oprettelses- eller faktureringsgebyrer

Kundekortet kan anvendes i alle Lidl's butikker i Danmark. Før det tages i brug, skal det aktiveres her hvor du skal anvende den aktiveringskode, vi sender til dig efter bestilling af kortet.
Hvis I har yderligere spørgsmål til Kundekortet, er I altid velkomne til at henvende jer til vores kundeservice via lidl.dk/kontakt, kundekort@lidl.dk eller ved at ringe på 80 702 702 alle hverdage fra 8.00-18.00.

Ansøg om et kundekort til Lidl

Det er nemt og enkelt at ansøge om kundekortet: klik blot her og udfyld de markerede felter, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Forbruget på din kundekort

For at gøre det så overskueligt som muligt at bruge Lidl's Kundekort, kan du ved at klikke her følge forbruget på kortet. Du indtaster blot den e-mailadresse, der hører til kortet, samt din adgangskode. Sådan får du nemt overblikket - dét synes vi er god service!