Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Prøv noget lunt

Lidl har det bedste supermarkedsbrød inden for discount og bedste kvalitet generelt

Kvaliteten er i top på Lidl’s bake off!

I december 2016 lavede Søndagsavisen en kundeundersøgelse af Danmarks bedste supermarkedsbrød. Og her blev Lidl’s bake off vurderet som dét brød med den bedste kvalitet generelt, og som det bedste supermarkedsbrød inden for discount! Det er vi meget stolte af, for Lidl’s ♥ banker for bake off.

På spørgsmålet om kvalitet vurderede hele 84% af de adspurgte Lidl som ”meget god” eller ”god”, hvilket var det meste i testen. På spørgsmålene omkring sortiment og det generelle indtryk scorede Lidl også flot med henholdsvis 82% og 81% af de adspurgte, der vurderede Lidl som ”meget god” eller ”god”.

Vi fik også pæne ord med på vejen:
Selvom butikker med bake of –afdelinger og brødleverancer udefra generelt indtager placeringer i den nederste halvdel af supermarkeds-feltet, skiller tyske Lidl sig markant ud. Ikke nok med at danskerne sender dem ind på en bedre placering end Bilka, Meny og SuperBrugsen, som alle har uddannede bagere i butikken – de knuser også al modstand i feltet af discountbutikker.
Kilde: Søndagsavisen.dk: "Her er Danmarks bedste supermarkedsbrød" af Niels Philip Kjeldsen, 15. december 2016.


Inden for kategorien "Kvalitet" blev stemmerne fordelt således:

  • Lidl: 84%
  • Kvickly 83%
  • Føtex: 82%
  • Bilka: 81%
  • SuperBrugsen: 75%
  • Meny: 71%
  • Aldi: 69%
  • Fakta: 63%
  • Rema 1000: 62%
  • Netto: 55%

Læs testen her

Gå efter duften

Det er ikke bare duften, der breder sig - det gør den gode stemning også, når der kommer lunt bagværk på bordet.

Endvidere breder vores sortiment sig også: Vi har nu mere end 40 spændende varianter i vores brødafdelinger. Vi holder selvfølgelig øje med, hvad der er populært i Danmark, og vi bliver også inspirerede af, hvad Lidl har succes med i andre lande.

De skiftende årstider og sæsoner giver os også nye ideer, så der er god grund til at holde øje med vores brødkurve, hvis du også godt kan lide nyt og spændende bagværk på bordet eller til kaffen.

Se vores sortiment her

Duften af brød

Som medarbejdere i Lidl kan vi dufte, når lågerne til vores brødafdeling går op og i. Det gør de heldigvis tit, og det er vi lidt stolte af. En del af hemmeligheden bag er vores specialbyggede ovne, som står i hver eneste af vores butikker. Ovnene kan nemlig automatisk skifte temperatur under bagningen, og den indbyggede dampfunktion sørger for at brødet får den helt rigtige sprødhed og glans.

Alle vores medarbejdere bliver løbende uddannet i at betjene vores ovne og lærer at håndtere brødet på den helt korrekte måde. Det betyder, at vi kan bage morgen, middag, aften – ja, vi bager i hele åbningstiden efterhånden, og fylder kurvene, som de bliver tømt. Gå efter duften og se vores store udvalg af lækre brød og kager til rigtige Lidl-priser.