Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Lidl fit

Lidl fit

Lidl fit er for alle, som gerne vil inspireres til at træffe sundere valg i hverdagen. Vi ved at rigtig mange interesserer sig for sund kost og går op i motion. Ambitionen med Lidl fit er derfor at hjælpe og motivere danskere til en sundere hverdag. Men det foregår ikke ved hjælp af stramme diæter og strikse træningsprogrammer. I Lidl fit-universet er det sund fornuft og lysten til at træffe sundere valg, der driver værket. Og så er det på et niveau, hvor alle kan være med.

19.000 danskere følger allerede Lidl Fit på vores Facebookside i dag, hvor der er noget for enhver smag - uanset om du har et ønske om at tabe dig, få mere energi, blive stærkere eller bare røre dig lidt mere i løbet af ugen. Vi fylder siden med inspiration til træning og sundhed, lækre og kaloriefattige madopskrifter, konkurrencer og gode tilbud. Så klik ind på siden og vær med i Lidl Fit-fællesskabet!

Opskrifter - find inspiration i vores mange Lidl fit opskrifter

Opskrifter | Find inspiration i vores mange Lidl fit opskrifter

Opskrifter - find inspiration i vores mange Lidl fit opskrifter.
Camilla Pedersen, Lidl Fit

Camilla Pedersen

31-årige Camilla Pedersen er en kvinde med mange titler: diætist, triatlet, verdensmester og Årets Sportsnavn 2014 er blot nogle af dem. Det er dog titlen som fighter, der mere end nogen anden definerer kvinden, der efter en voldsom ulykke med et ukueligt mod har arbejdet sig tilbage i verdenseliten.
Hovedsponsor for Femina Kvindeløb

Femina Kvindeløb

Lidl og Lidl fit gentager succesen og er igen i år hovedsponsor for Femina Kvindeløb
Femina Kvindeløb er en løbefest for kvinder i alle aldre, der gerne vil kombinere motion og hyggeligt samvær – og det er et koncept, vi i Lidl fit kan stå inde for! Lidl fit er nemlig for alle, der gerne vil inspireres til at træffe sundere valg i hverdagen, men som også har lyst til, at der skal være plads til hyggen.
Lidl Fit

Lidl fit's facebookside

Træningstips og videoer

Træningstips og videoer

Birgitte Nymann er én af landets mest anerkendte kost- og træningsspecialister. Hun arbejder til dagligt med rådgivning indenfor kost og træning til bl.a. virksomheder, sundhedsfagligt personale og instruktører. I samarbejde med Lidl fit har hun udarbejdet en række træningsvideoer, som du kan se her. Så kan du komme i Lidl fit-form.