Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Bestil din babystartpakke

Babystartpakke

Først og fremmest: stort tillykke med den lille ny, der enten lige er kommet eller kommer snart.

Når man bliver forældre – om det er for første, anden eller femte gang – så er der nok at se til, især i begyndelsen. Nye vaner skal dannes, uforudsigelige spørgsmål dukker op, og hvert et unikt øjeblik skal nydes. For at der bliver tid til alt dette, vil vi gerne hjælpe jer godt fra start med en babystartpakke.

Som I måske allerede ved, lægger vi i Lidl stor vægt på økologi og bæredygtighed. Vi har derfor samlet et udpluk af vores økologiske og allergivenlige kvalitetsbabyprodukter til jer, så I kan opleve, at god kvalitet ikke behøver koste en formue.

Hos Lidl har vi altid et større udvalg af baby- og børneprodukter på hylderne: Her finder I bl.a. Toujours bleer til alle størrelser samt deres sensitive vådservietter, der både har Astma-Allergi Forbundets mærke og Svanemærket. Vi har også en kollektion af Neutral plejeprodukter, så jeres børns hud kan få den bedste behandling i badet. Derudover har vi et stort udvalg af grød, smoothies og mos fra Semper, ligesom vi har modermælkserstatning fra både Nestlé og Arla.

Lidl's babystartpakke er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder.

Babystartpakken bestilles her og kan efterfølgende hentes i den valgte Lidl-butik.

Hvad er der i startpakken?

Vi har i Lidl samlet en række økologiske og bæredygtige produkter af høj kvalitet til jer og håber, at de vil give jer et indblik i, at gode varer ikke behøver koste en formue.
Lidl’s babystartpakke kan bestilles her og består af følgende produkter:

  • Sensitive vådservietter fra Toujours

Toujours vådservietter er produceret i samarbejde med Astma-Allergi forbundet. Vådservietterne er svanemærkede. De har en mild og skånsom lotion, som nænsomt plejer huden.

  • Toujours bleer

Bleerne har både Astma-Allergi forbundets mærke og Svanemærket. De har en forbedret pasform, optimal komfort og giver barnet mere frihed som at gå med almindeligt undertøj. Bleerne er fremstillet med den innovative drylock-teknologi.

  • Økologisk bodystocking

Den kortærmede, hvide bodystocking er ikke tilsat farvestoffer og er derfor helt perfekt til den følsomme babyhud. 100% økologisk bomuld.