Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Medarbejdere i Lidl, Lidl, discount

Medarbejdere

Vi har over 2.250 medarbejdere i Danmark som arbejder i vores butikker i hele landet, hovedkontoret i Kolding samt vores  to centrallagre i henholdsvis Kolding og Køge. I takt med at virksomheden vokser søger vi løbende flere nye kollegaer. Skulle du have interesse i at blive en af vores nye kollegaer, så klik ind på vores job-site og læs mere.

God start i Lidl

På selve hovedkontoret har vi etableret en mentorordning, hvor nye medarbejdere bliver introduceret for en erfaren medarbejder der vil fungere som mentor for den nyansatte.  Hensigten med denne mentorordning er at skabe den bedste start for de nyansatte medarbejdere og skabe fundamentet for gode relationer samt sikre, at den nye medarbejder har en fortrolig partner, som de kan søge information og vejledning hos.

Elevuddannelse

Hos Lidl søger vi altid efter motiverede dygtige elever som ønsker at starte en karriere hos os og følge vores elevuddannelse. I uddannelsen af vores elever arbejder vi altid ud fra devisen om, at vores elever skal være vores kommende ledere. Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktisk arbejde med teori og giver vores elever muligheden for en hel måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Som elev i Lidl gennemgår man både en faglig og en personlig udvikling. Eleverne lærer at tage ansvar og bliver præsenteret for alle vigtige opgaver i detailhandlen.