Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Oksefileter med pebersmør

Oksefileter med pebersmør
  • Til 4 personer
  • Tilberedningstid: ca. 20 minutter (+ køletid).

Ingredienser:

  • 125 g smør
  • Salt
  • 1 spsk. cognac
  • Peber
  • 4 oksefileter
  • Desuden: Bagepapir

Energiindhold:
(pr. portion ved 4 portioner):

Ca. 819 kcal / 3430 kJ

  • Protein: 36 g
  • Fedt: 70 g
  • Kulhydrat: 0 g

Sådan gør du:

Rør smørret cremet sammen med ½ tsk. salt, cognac og peber efter smag. Brug bagepapir til at forme det som en rulle og stil det i køleskabet. Skyl oksefileterne, dup dem tørre, krydr dem med lidt salt og grill dem i 3-4 minutter på hver side. Anret dem på tallerkener, skær pebersmørret i skiver og lad det smelte på fileterne.