Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Grøntsagsröstisandwich med højrebsbøf

 Grøntsagsröstisandwich med højrebsbøf

  • 2 portioner

Ingredienser:

  • 400 g højrebsbøffer
  • ½ agurk (ca. 200 g)
  • 2 grøntsagsrösti (se opskrift her)
  • 2-4 blade spids- eller hvidkål (ca. 40 g)
  • 2 tomater (ca. 200 g)

Energiindhold i hele portionen:

  • 900 kcal / 3762 kJ
  • Protein: 107 g (47,5 %)
  • Fedt: 19 g (8,4 %)
  • Kulhydrat: 24 g (10,6 %)

Sådan gør du:

Grill højrebsbøfferne som angivet på pakken. Skær agurken over på langs og grill stykkerne let på begge sider, indtil de får grillmærker. Skær dem derefter i burgervenlige stykker. Snit spidskålen fint og skær tomaterne i tynde skiver. Varm evt. grøntsagsröstien hurtigt på grillen.

Læg en bøf på en rösti og kom tomaterne, agurkestykkerne og den snittede spids- eller hvidkål ovenpå bøffen. Pynt evt. med tomater og agurk.

Tips:

Her har du en lækker, burgeragtig grillbøf på grøntsagsrösti. Det er en ret helt uden mel og andet, der kan forstyrre blodsukkeret. Til gengæld giver retten masser af proteiner og en god mæthed. Måske bliver det din nye favoritburger? Du kan bruge alle mulige andre grøntsager i stedet for kål – fx fintsnittede, friske grønne bønner.

Udarbejdet af Birgitte Nymann