Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Få inspiration til morgenmaden

Morgenstund har guld i mund

Der er ikke noget som en lækker morgenmad til at skabe en forrygende start på dagen. I Lidl fit lægger vi vægt på, at morgenmaden skal danne energi til dagens udfordringer, men samtidig være velsmagende, varierende og inspirerende.

God fornøjelse – og velbekomme!

Avocadoyoghurt med mysli

Avocadoyoghurt med mysli

Bagt morgengrød

Bagt morgengrød med bær

Bananpandekager uden æg

Bananpandekager uden æg

Grønne riddere

Grønne riddere (arme riddere)

Arme riddere i sin originale version er med hvidt brød og sukker. Det er ikke den bedste måde at begynde dagen på. Denne opskrift er inspireret af de arme riddere og giver mæthed og energi fra start. Du kan også spise brødene som mellemmåltid eller bruge dem som sandwichbrød eller burgerboller.
Grøntsagsyoghurt

Grøntsagsyoghurt

Er du ved at være træt af skyr eller æg til morgenmad? Hvad så med at lave din egen grønne ”yoghurt”? Du kan komme mysli på, som du plejer, eller du kan spise den, som den er. Husk at grønne grøntsager er sprængfyldte med sunde næringsstoffer.
Grøntsagsrösti

Grøntsagsrösti

Grøntsagsrösti er en slags grøntsagsbrød. Du kan bruge dem alene eller i stedet for brød, hvis du vil spare på kulhydraterne og have lettere ved at kontrollere blodsukkeret. Frys dem evt. ned og tag dem op til en brunch eller til madpakken.
Grøntsagsomelet

Grøntsagsomelet

Det bliver ikke nemmere at få god mæthed og et varmt måltid fra morgenstunden end ved at stege æg. Her er æggene blandet sammen med grønsager – og så er der omelet.
havregrynskiks med skyrdip

Havregrynskiks med skyrdip

Kombiner det mættende og sunde skyr med de uundværlige havregryn. Denne opskrift på havregrynskiks med skyr-dip giver dig lyst til at spise morgenmad - hver dag!

Hindbæromelet

Hindbæromelet

Melfri gulerodsboller

Melfri gulerodsboller med kødpålæg

Hvis morgenmaden skal være let, skal du forberede dig i forvejen. Eksempelvis ved at bage boller om aftenen, så de bare skal varmes om morgenen. Kom pålæg på – og vupti, så har du et godt mættende morgenmåltid, og du har indtaget flere grøntsager end de fleste gør om morgenen, når du er færdig.
Morgendrys

Morgendrys til yoghurt eller skyr

Der er intet så lækkert som et sundt morgenmåltid. Brug 5 minutter og lav dette knasende morgendrys til skyr eller yoghurt. God appetit!
Morgenpandekager

Morgenpandekager med gulerødder

Pandekager lyder i manges ører som noget syndigt og usundt, men pandekager er en fantastisk måde at starte dagen, både når du vil have energi, og hvis du vil slanke dig.
Morgenwrap

Morgenwrap

Skal det gå hurtigt? Og skal det være sundt samtidigt? Vil du have energidepoterne fyldt op i en fart efter træning? Dette måltid kan bruges til det hele. Det indeholder en del kulhydrater og påvirker således blodsukkeret, men det er kun gavnligt, efter at du har svedt og tonset afsted. Spis det inden for 15 minutter efter træning for at udnytte maden bedst muligt til at fylde dine celler.
Mættende morgengrød

Mættende morgengrød

Få opskriften på lækker og mættende morgengrød. Grød er sunt og nemt at lave. Prøv denne nemme opskrift på en sund og mættende morgenmad.
Morgenmads-tapas

Morgenmads-tapas

Mysli med liv i

Mysli med liv i

Nem jordbærmorgengrød

Nem jordbærmorgenmad

Pandekager uden mel

Proteinrig morgenmad

Proteinrig morgenmad

Denne morgenmad er ekstrem nem og oven i købet rigtig sund! En god og proteinrig morgenmad giver dig den bedste start på dagen. Proteinerne mætter godt og er samtidigt med til at give dig et mere stabilt blodsukker, end hvis du fx spiser havregryn med mælk til morgenmad.
proteinrige morgenmadsmuffins

Proteinrige morgenmadsmuffins

Noget af det som slankeeksperterne er enige om er, at protein mætter. Protein får du fra fx kød, fisk og æg. At starte dagen med et solidt morgenmåltid med en god mængde protein kan være en afgørende forskel, når du vil tabe dig, have et stabilt blodsukker og energiniveau samt når du vil have mest mulig koncentration i løbet af formiddagen.

Rugbrødsknækbrød

Skyr med æblesmør og mandler

Skyr med æblesmør og mandler

Skyr er blevet en udbredt morgenmadsspise – og ikke uden grund. Noget af dens popularitet skyldes velsagtens, at skyr mætter mere end andre mælkeprodukter. Savner du variation i smagen, kan du bruge æblesmør til at give skyren mere sødme. Sammen med hakkede mandler får du en blodsukkervenlig morgenmad med energi til hvad som helst.
Skyr med gulerod og mynte

Skyr med gulerod og mynte

Ja, det lyder som en mærkelig kombination, men prøv den lige – altså, hvis du er skyr-fan. Dette er nemlig en måde at variere din favoritmorgenmad, så du får grøntsager allerede fra morgenstunden.
Morgenmad, grød,

Sommermorgengrød

Trænger du til variation på morgenbordet, så prøv denne gør-det-selv morgengrød. Stil grøden i køleskabet natten over, så er den klar til servering næste morgen. Prøv denne lækre grødopskrifter og få en sund og nærende morgenmad.
Spinatomelet

Spinatomelet

Æg er mættende, og de giver en solid start på dagen. Denne spinatomelet er lynhurtig at lave, og spinat og æg smager fremragende sammen – så glæd dig!
Spinatomelet

Spejlægsburger med fuldkornsbolle

Souffle

Succes-soufflé

Hvis du aldrig har tilberedt en soufflé før, er denne version god at begynde med. Souffléen er nem og ligetil at lave – kort sagt kan du kun få succes med den.
Tun- og hytteostsandwich

Tun- og hytteostsandwich

æg i avocado

Æg i avocado

Vores behov for variation i maden er ikke så stort om morgenen som på andre tidspunkter af døgnet. Derfor spiser mange af os altid det samme til morgenmad. Med den her opskrift kan du variere morgenmåltidet på en spændende måde.