Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Prøv noget fransk

Opskrifter | Find inspiration i mere end 100 opskrifter!

Uanset om du er på jagt efter opskrifter med kylling, opskrifter med oksekød, opskrifter på chokoladekage eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration i vores mere end 100 opskrifter her på Lidl.dk. Her er opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og desserter. Der er også opskrifter, der er inspireret af det franske køkken, det mexicanske køkken og andre køkkener fra forskellige dele af verden.

Find din foretrukne opskrift her:

Morgenmad

Morgenmad | Opskrifter til morgenmaden

Der er ikke noget som en lækker morgenmad til at skabe en forrygende start på dagen. Morgenmad kan komme i mange afskygninger, hvad enten du foretrækker brød, grød, frugt eller yoghurt. Prøv fx vores velsmagende kærnemælksvafler som passer perfekt til en hyggelig brunch!

God fornøjelse
Opskrifter til frokost

Frokost | Opskrifter til frokosten

I Lidl kan vi lide, når tingene smager godt og ser lækre ud uden at være svære at lave. Derfor har vi samlet et udvalg af appetitlige retter til frokost, der kan få mundvandet til at løbe hos de fleste.
 
Mangler du inspiration til din aftensmad? Så tag et kig på lidl.dk.

Aftensmad | Find opskrifter, ideer og inspiration til aftensmaden her

Mangler du inspiration til din aftensmad? Så tag et kig på lidl.dk. Her finder du mere end 100 opskrifter, som gør det hurtigt og nemt for dig at lave en lækker aftensmad til både hverdag, weekend og fest. Find inspiration til aftensmaden her.
Opskrifter på snacks og tilbehør

Snacks og tilbehør | Opskrifter på snacks og tilbehør

Hvis du er hyggesulten eller lige mangler prikken over i’et til middagsselskabet, så er en snack eller lidt spændende tilbehør ikke at kimse ad. Vi har derfor samlet lidt forskellige opskrifter, der kan være med til at vække middagsbordet til live eller blot stille den lille sult.
 
Opskrifter på dessert

Desserter | Opskrifter på desserter

Der er nu ikke noget som at afrunde en lækker middag med en dejlig dessert. Om det skal være en lettere anretning eller en ordentlig chokoladekage kommer helt an på menuen – og naturligvis på, hvor sød en tand, du har. Derfor har vi fundet en række desserter, der byder på lidt af hvert fra power-frugtsalat til hasselnødschokoladekage – det kan kun blive lækkert!
Opskrifter på fransk mad

Det franske køkken | Opskrifter på fransk mad

Bonjour et bon appétit! Det franske køkken summer af stolthed og traditionel mad, der stammer fra landets mange forskellige regioner, dog er både vin og ost faste – og fantastiske – gengangere.
Opskrifter på mexicansk mad

Det mexicanske køkken | Opskrifter på mexicansk mad

Mexico var oprindeligt et land bestående af forskellige indianerstammer, såsom Mayaerne og Aztekerne, men i det 16. århundrede ankom spanierne til landet, hvilket også afspejles i det mexicanske køkken, der er en blanding af retter med hhv. indianske og spanske rødder. Retterne, som fx quesadillas og chili con carne, er intense i smagen, krydret med bl.a. spidskommen, oregano og ikke mindst jalapeños.
Opskrifter på græsk mad

Det græske køkken | Opskrifter på græsk mad

Ulig mange andre køkkener, kan man ikke som sådan opdele en græsk middag i forret, hovedret og dessert. I stedet lægger den græske madkultur op til hyggelige middage, hvor man sidder længe ved bordet og nipper til forskellige retter.
Opskrifter på italiensk mad

Det italienske køkken | Opskrifter på italiensk mad

Italien er kendt for sine forholdsvis enkle retter, hvor der lægges stor vægt på råvarernes kvalitet. Udover naturligvis at byde på sprøde pizzaer og cremede pastaretter med parmesan, kan man i det italienske køkken finde fantastiske antipasti, som fx carpaccio, og kødfulde hovedretter som porchetta eller svinefilet, hvilke du finder opskrifter på herunder.
Opskrifter på orientalsk mad

Det orientalske køkken | Opskrifter på orientalsk mad

Orienten betyder egentlig »der hvor Solen står op i øst« og er også en geografisk betegnelse for lande i dele af Mellemøsten samt nære og fjerne dele af Asien.
Nedenfor har vi har samlet en række spændende orientalske retter. Prøv fx Baklava, falafel eller hvad med en hvid bønnesalat?
Opskrifter på spansk mad

Det spanske køkken | Opskrifter på spansk mad

Spanien er kendt for sine fabelagtige retter som den kolde tomat-/grøntsagssuppe, gazpacho, og den cremede paella, hvor ris og safran blandes til en velsmagende masse, der er ideel til bl.a. fisk, svampe og chorizopølse.
Opskrifter på asiatisk mad

Det asiatiske køkken | Opskrifter på asiatisk mad

Asien er et enormt område, der spænder fra Rusland i nord til Indonesien i syd, og som grænser op til både Europa og Afrika. Derfor er de kulinariske traditioner også meget forskellige.
Vi har hentet inspiration fra Kina, Indien, Japan og Thailand, og smagsoplevelserne byder blandt andet på strejf af chili, citrongræs og ingefær.
Opskrifter på amerikansk mad

Det amerikanske køkken | Opskrifter på amerikansk mad

Det Amerikanske køkken er et farvestrålende køkken og især kendt for deres burger, pizza og især de klassiske milkshakes!
Dyk ned i de farvestrålende amerikanske retter og lad dig inspirere af det amerikanske køkken.
Pandekager

Pandekager | Elsker du lækre pandekager?

Smag skyr

Skyr | Smag skyr

Selvom skyr er et surmælksprodukt, er det ikke surt at spise skyr! Smag skyr til morgenmad, i din smoothie, i dip til din aftensmad eller til frokost. Smag skyr pga. det høje indhold af protein, eller fordi du er stolt af vores islandske venner. Det er nemlig dem, der har opfundet skyr. Smag skyr fra Lidl - se vores opskrifter lige her!