Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
På vej mod imorgen, Lidl, csr, bæredygtighed

På vej mod imorgen

Hos Lidl mener vi, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund vi er en del af og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter som er mere bæredygtige både økonomisk, socialt og miljømæssigt. Lidl er en virksomhed i konstant bevægelse, og vi forsøger hele tiden at udvikle os.
Derfor går vi under mottoet: På vej mod i morgen, aktivt ind for at støtte op om initiativer, som sikrer en fornuftig fremtid for mennesker, miljø og samfund.

Lidl's samfundsansvar

Under mottoet På vej mod i morgen har vi igennem mange år udviklet og  igangsat flere forskellige samfundsansvarlige initiativer. Vi ser vores samfundsansvar- også kaldet Corporate Social Responsibility (CSR)- som en løbende proces, hvor vi med afsæt i vores egne aktiviteter forsøger at forbedre samfundsmæssige, sociale og miljømæssige udfordringer både lokalt og internationalt.

Her på hjemmesiden har vi valgt at opdele de forskellige emner inden for CSR i fire indsatsområder. De fire udvalgte indsatsområder er emner vi kan påvirke gennem vores drift, og som vi i de seneste år har oplevet en stigende interesse for hos vores kunder. De fire indsatsområder favner hele vores CSR-profil og giver os muligheden for at skabe forandringer der gør en positiv forskel. Derfor har vi valgt at inddele vores samfundsansvarlige aktiviteter inden for:

  • Produkter
  • Samfund
  • Medarbejdere
  • Miljø