Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold

Panerede rejer med ananaschutney

Rejer med ananaschutney

  • Til 4 portioner
  • Tilberedningstid: ca. 55 minutter (plus tid til optøning)

Ingredienser:

  • 350 g kæmpe rejehaler
  • 1/2 ananas (ca. 600 g)
  • 2 forårsløg
  • 1 stk. ingefær (ca. 10 g)
  • 2 spsk. sennepskorn
  • 50 g mørk rørsukker
  • 50 ml æbleeddike
  • 75 ml ananassaft
  • Salt
  • 60 g Sweet Chili Chips
  • 1 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 2 spsk. mel
  • 4 spsk. solsikkeolie  

Energiindhold:

Kalorier ca. 479 kcal/2005 kj

  • Protein 20  g
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrat 39 g

Sådan gør du:

Tø rejerne op. Til chutneyen skrælles ananas, stokken fjernes og frugtkødet skæres i fine tern. forårsløgene skylles og hakkes. Ingefær skrælles og hakkes. Ingefær koges op med ananas, forårsløg, sennepskorn, sukker, eddike, saft og 1/2 tsk. salt.  Lad det simre ved svag varme i ca. 20 minutter, indtil væden næsten er fordampet. Smag til og lad det køle af.

Pil rejerne og dup dem tørre. Chipsene Garnelen schälen, waschen und trocken tupfen. Chips fein smuldres. Æg og mælk piskes sammen. Rejerne saltes. Vend dem i mel, derefter i æg og til sidst i de smuldrede chips. Steges portionsvis i  varm lie i 2-3 minutter, til de er sprøde. Serveres med chutney.