Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Det spanske køkken, Spanien, Flamingo, tomatsuppe, paella, kødboller, spicy, stærk, eksotisk, tapas

Prøv det spanske køkken

Spanien er kendt for sine fabelagtige retter som den kolde tomat-/grøntsagssuppe, gazpacho, og den cremede paella, hvor ris og safran blandes til en velsmagende masse, der er ideel til bl.a. fisk, svampe og chorizopølse. Derudover er der i det spanske køkken et væld af specialiteter og tapas, hvor smagsløgene rigtig har mulighed for at blive stimulerede. Og så kan man altid nyde maden akkompagneret af en skøn, spansk flaske vin. Klik ind og tag et kig på vores spanskinspirerede opskrifter.

Buen provecho!

Aioli

Aioli

Aïoli er en spansk mayonnaise med hvidløg. Typisk set på det spanske tapasbord.
Kold tomatsuppe - Inspiration fra det spanske køkken

Kold tomatsuppe

Kold tomatsuppe også kaldet gazpacho er en kold suppe fremstillet af findelte (blendede) rå grønsager. Suppen kan nydes som forret eller som hovedret.
Paella- Inspiration fra det spanske køkken

Paella

Paella er en spansk risret der laves med kød, fisk, skaldyr (muslinger, rejer mm), snegle med mere og krydres med safran.
Spanske kødboller - Inspiration fra det spanske køkken

Spanske kødboller

Spanske kødboller” er en klassisk tapas servering. Server dem til tapasbordet eller server dem i en lækker spansk tomatsuppe.
Tapas - Inspiration fra det spanske køkken

Tapas

Tapas er en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid. Du finder et lækkert udvalg af tapasretter under vores spanske opskriftstema.

Tomatsalsa

Salsa betyder på spansk og italiensk/latin ganske enkelt sauce. I Spanien serveres salsa også som dip.