Prøv noget nyt - Det betaler sig
Hovedindhold
Birgitte Nymann

Sundhed

Lidl fit

Lidl fit er et helt nyt univers for dig, som ønsker at leve sundt i hverdagen. Det er gratis og uforpligtende at være med i klubben, du skal blot gå på facebook og synes godt om Lidl fit. 

I modsætning til slankeuniverser og strikse træningsprogrammer, er der i Lidl fit-universet ingen fastlagte skemaer og "nul-kalorie-opskrifter". Det handler udelukkende om gode fif og træningsøvelser samt sunde og varierede madopskrifter. Lidl fit er samtidig et univers, hvor du kan deltage i konkurrencer, få gode tilbud, og hvor følgerne kan dele gode råd med hinanden samt interagere med kost- og træningsspecialist Birgitte Nymann.

Lidl fit

Inspirerende opskrifter

I Lidl har vi i samarbejde med kost- og træningsspecialist Birgitte Nymann udviklet en række sunde og varierende opskrifter. Klik ind under vores Lidl fit fane og bliv inspireret til en god start på morgenen, infbydende frokostanretninger, spændende aftensmåltider eller en lækker energigivende snack.

Læs mere om Lidl Fit her eller gå direkte til Lidl Fit-universet på Facebook her.

Det gode valg

I foråret 2013 startede vi som den eneste landsdækkende dagligvarekæde i Danmark med at tilbyde vores kunder sundere alternativer til slik og snacks ved kasselinjen under navnet ”Det Gode Valg”. Udvalget varierer løbende efter årstid og indeholder bl.a. frisk frugt, nødder, tørret frugt, snack-grøntsager og andre sundere alternativer. Vores kunder har taget rigtig godt imod initiativet, hvilket har betydet at vi i foråret 2014 fordoblede indsatsen, og derfor nu har inddraget de to travleste kasselinjer i samtlige butikker til det gode formål. 

Vi ønsker at gøre det nemmere for vores kunder at træffe de sunde valg. Vi er derfor glade for at se, at kunderne har taget godt i mod vores initiativ. Det Gode Valg har vist sig at være en succes og vi tolker det øgede salg øgede salg som et klart signal fra forbrugerne om, at de sætter pris på at få tilbudt et sundere alternativ.