Kokkelandsholdet

Text And Image SectionHar du aldrig turde at springe ud i at lave en flæskesteg af frygt for, at den bliver tør? Eller tænker du måske, at du ikke kan finde ud af at dampe blåmuslinger?

Lidl og Kokkelandsholdets teamkaptajn Christian Wellendorf har lanceret MasterClass, så det ikke længere behøver at være en umulig opgave at imponere familien og vennerne med god mad.


Ved hjælp af små film og opskrifter viser Kokkelandsholdet udvalgte teknikker, der gør dig en knivspids bedre i køkkenet.


Så fat kniven og forklædet, og begiv dig ud i en af vores MasterClasses herunder

Bliv en knivspids bedre med Kokkelandsholdet

Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe kokkelandshold.

Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde have fokus på at få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet i de danske hjem.


Det kræver to ting: friske råvarer og teknik.

”Kokken anbefaler” er et kvalitetsstempel og din garanti for, at produktet kan anbefales af kokkelandsholdet.


Hver af kokkene har været på besøg i en Lidl-butik og udvalgt deres favoritprodukter, så du også kan lave gourmetmad derhjemme.


Du kan altid genkende deres favoritprodukter på det mærke, du ser til højre.

Text And Image SectionI vores store opskriftsunivers finder du inspiration til lækre retter af sæsonens bedste råvarer.


Alle opskrifter og retter er fremstillet og testet af Kokkelandsholdet, så du kan være sikker på at få en smagsoplevelse af en anden verden.


Selvom du med retterne er sikker på at imponere enhver, du serverer dem for, og udfordre dig selv i at prøve noget nyt, har vi sørget for, at alle kan være med.


Der er ingen undskyldning. Det er bare at komme i gang!