Bliv en knivspids bedre med Kokkelandsholdet

Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe kokkelandshold. Vi vil i samarbejde have fokus på at få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet i de danske hjem.


Det kræver to ting: Friske råvarer og teknik.

...

Text And Image Section

MasterClass

Har du aldrig turde at springe ud i at lave en flæskesteg af frygt for, at den bliver tør? Eller tænker du måske, at du ikke kan finde ud af at dampe blåmuslinger?

Lidl og Kokkelandsholdets teamkaptajn Christian Wellendorf har lanceret MasterClass, så det ikke længere behøver at være en umulig opgave at imponere familien og vennerne med god mad.


Ved hjælp af små film og opskrifter viser Kokkelandsholdet udvalgte teknikker, der gør dig en knivspids bedre i køkkenet.


Så fat kniven og forklædet, og begiv dig ud i en af vores MasterClasses herunder.

...

Text And Image Section

Kokkens madunivers

I Kokkelandsholdets store opskriftsunivers finder du inspiration til lækre retter af sæsonens bedste råvarer. Alle opskrifter og retter er fremstillet og testet af Kokkelandsholdet, så du kan være sikker på at få en smagsoplevelse af en anden verden. Du kan finde opskrifterne her.


Selvom du med retterne er sikker på at imponere enhver, du serverer dem for, og udfordre dig selv i at prøve noget nyt, har vi sørget for, at alle kan være med.


Der er ingen undskyldning. Det er bare at komme i gang!

Se udvalgte opskrifter herunder.