danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Vi anbefaler

 • Lupilu pusleunderlag

  Pusleunderlagene fra Lupilu har en høj sugeevne, er praktiske at have med i tasken og fungerer som en hygiejnisk løsning på fx offentlige steder.

 • Lupilu bleposer

  Bleposer er gode at have ved hånden, når man fx er på farten og indimellem må foretage bleskift på lidt uventede tidspunkter, hvor man ikke lige har en skraldespand i nærheden.

Tips og tricks til at fjerne pletter

 • Græs

  Når dit barn begynder at kravle, er det en fest, men græsgrønne bukser vil man helst være foruden. Græspletter er genstridige, men de kan fjernes. Dup brun sæbe på pletten, og lad det trække natten over. Vask tøjet efter  vaskeanvisningen. Sart tøj, som kun kan vaskes ved 30-40 grader, dyppes i  sødmælk, duppes med opvaskemiddel og ”trækker” i en lukket frysepose natten over.

 • Mælk

  Hvis du ammer, kan det ske, at mælken løber over og danner en skjold på din trøje. Fugt den indtørrede mælkeplet med skummetmælk, og gnid den med opva- skemiddel (brug fx vores Sensitive konc.). Lad trøjen ligge i blød i et par timer i en frysepose. Vask efter vaskeangivelsen.

 • Gylp

  Det er næsten umuligt at undgå, at der indimellem kommer pletter fra gylp. Heldigvis er der råd! Hæld danskvand på pletten, lad det bruse op og tør det af med køkkenrulle eller en hvid klud/stofble. Vask tøjet efter vaskeanvisningen.