danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Danmarks bedste mejeriafdeling ligger i Skive

 • Danmarks bedste mejeriafdeling ligger i Skive

  Det blev Lidl på Marius Jensens Vej i Skive, der løb med titlen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount, da Landbrug & Fødevarer d. 9. oktober 2018 uddelte årets Mejeripris. Det er tredje gang, at Mejeriprisen uddeles, og anden gang, prisen går til en Lidl-butik.

  Butikschef Rasmus Kloster Hansen og mejeriansvarlig for Lidl i Skive, Peter Holbæk Gregersen, havde de helt store smil fremme efter overrækkelsen af Mejeriprisen 2018.

Vores Mejeri­strategi

Om Mejeriprisen

Lidl i Skive

 • Lidl Skive

  Butikschef Rasmus Kloster Hansen
  Mejeriansvarlig Peter Holbæk Gregersen

 • Stort sortiment leveret hver dag

  Med daglig levering fra danske mejerier har vi et stort og varieret sortiment. For vores kunder er det et must at kunne vælge produkter, som er danske, økologiske, laktosefrie 1eller GMO-frie.

Tæt samarbejde med danske producenter

 • Mælkebonde Esben Lauridsen

  Vores kunder vil gerne have danske mejeriprodukter, og derfor kommer fx vores økologiske letmælk fra blandt andet mælkebonde Esben Lauridsen. I Lidl Skive overrasker det mange af vores nye kunder, at vi har et så stort udvalg af danske mejeriprodukter i butikken.

 • Håndværk med følelser

  Mammen Mejeri leverer et udvalg af danske kvalitetsoste til Lidl i Skive og alle vores andre butikker i landet.

Frisk og altid i sæson

 • Lokalt produceret – dagligt leveret

  Vores uddannelse og rutiner, når det gælder friskhed og kvalitet, er gennemarbejdede og en del af et indarbejdet koncept. Med mere end 10.000 butikker på verdensplan kan vi ikke andet.

Inspiration til maden