danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Lidls store påskejagt - vind præmier hele påsken

Konkurrencebetingelser
arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Læs konkurrencebetingelserne

Om konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du finde 4 påskeæg i butikken, som hvert indeholder et tal. Tallene skal lægges sammen. Tallene skriver du på et æggeark, du kan finde i butikken, og sedlen afleverer du ved kassen. Din tilmelding skal være registreret senest d. 20. april 2019. Konkurrencen er åben for alle personer under 18 år, der er bosat i Danmark. Lidl forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen. Lidls medarbejdere og medlemmer af deres husstande er udelukket fra at deltage.

Konkurrenceperiode
Konkurrencen kører i perioden 7. april til 20. april 2019.

Gevinster og lodtrækning

Blandt alle de personer, der lægger tallene sammen korrekt, udfylder sedlen og afleverer den i butikken i perioden 7. april til 20. april 2019, trækker vi lod om 1 gavekort til Lalandia på 4.000 kr. og 4 nonfood-produkter: 1 legekøkken (værdi 499 kr.), 1 ridderborg (værdi 249 kr.), 1 legehus (værdi 499 kr.) og 1 legetøjssupermarked (værdi 199 kr.). Det er muligt at vinde 1 præmie pr. person. 5 vindere findes ved lodtrækning og kontaktes pr. mail senest i uge 23, 2019.
Vinderne har 1 uges svartid, ellers går præmien videre. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Præmien fremsendes efter aftale. Du er selv ansvarlig for rigtigheden af din e-mailadresse, og Lidl fralægger sig ansvaret for mails, der ikke kommer frem. Det udlovede gavekort er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Vinderne offentliggøres med fornavn på Lidls hjemmeside i uge 25, 2019.

Lidl afholder de præmieafgifter, som konkurrencen udløser.


Udelukkelse fra deltagelse
Hvis du opgiver forkerte personlige oplysninger eller på anden måde forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen, kan du blive udelukket fra deltagelse i konkurrencen og fordelingen af præmien. 

Øvrigt

Lidl forbeholder sig desuden ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse deltagerbetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt.
Lidl kan ikke holdes ansvarlig for deltagernes eventuelle tab forbundet med deltagelse i konkurrencen. Det gælder endvidere, at Lidl ikke er ansvarlig for eventuelle tilkendegivelser m.v. i forbindelse med konkurrencen af personer uden tilknytning til Lidl.

Eventuelle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Lidl Danmark K/S, Att. Marketing, Profilvej 9, 6000 Kolding eller via e-mail til online@lidl.dk.
Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte vores Kundeserviceafdeling her.


Databeskyttelse
Se vores regler for databeskyttelse her: Databeskyttelse hos Lidl.

Andet fra Lidl

  • Favorinaprodukter eksklusivt i Lidl

    Se hele udvalget

  • Har du set ugens tilbudsavis?

    Se ugens avis