danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Lidl overrasker igen

God mad handler om kvalitet. Og kvalitet handler om de bedste produkter og om at kende dem, der producerer dem. Det er her, rejsen starter – på marken, i mejeriet, i bageriet og hele vejen frem til vores butikker og dit middagsbord. Sammen med gourmetkokken Wassim har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. Med sortimentet hæver vi ganske enkelt barren for kvalitet i din Lidl. Som Wassim siger: ”Kvalitet er ikke kun for de få.” Velbekomme. 

Lidl overrasker
Lidl overrasker
Lidl overrasker

Udvalgte produkter

Økologisk is med vanilje

Få glæde af ismesterens passion og viden. Der er med denne is sat nye standarder for, hvordan is kan smage. 

Mayonnaise med chili

Cremet konsistens og intens smag. 

Dildmayonnaise med rejesalat

Bornholmerslagteren er delikatessehåndværk igennem 5 generationer. De er garant for høj kvalitet og stolte traditioner. 

Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer

Manden bag produkterne

Gourmetkokken Wassim må siges at være én af landets bedste. Han er bl.a. kendt fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus. I kender ham fra vores film tilbage i 2017.  

God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste.

Barrit Mejeri

Barrit Mejeri er fra 1887 og et af Danmarks ældste og mindste andelsmejerier. Mejeriet har specialiseret sig i fremstilling af flødeost, som produceres efter stolte danske traditioner. Mejeriet drives af bestyrerparret Brian og Helle Madsen og ejes af danske lokale landmænd fra Bjerre Herred – et naturskønt område.

Mols Organic

Siden 1972 har Rømer-familien arbejdet med økologi som deres store passion. Denne passion har de bragt med sig, da de i 2014 startede Mols Organic, som fremstiller en serie af produkter med konstant stor fokus på friske, økologiske råvarer og ingredienser af den bedste kvalitet. Da de er bevidste om, at smag og kvalitet altid går hånd i hånd, udvælger de deres råvarer og underleverandører med stor omhu.

Mols Organic

Mayoriet

Mayoriet hører til på Samsø, hvor firmaet blev stiftet i 2016 af to kokke og gode venner. Filosofien er at skabe produkter, der har den perfekte balance mellem det salte, det søde, det syrlige, det bitre og umami. Mayonnaiserne hylder friske råvarer, og derfor er ingredienserne altid de bedste, Mayoriet kan finde. Alle mayonnaiserne er lavet med økologiske æg og hvidvinseddike. Der er tale om mayonnaise med nordisk smag, der giver forbrugerne nye smagsoplevelser. Alle ingredienserne spiller sammen og giver en unik smagsoplevelse. Her er et produkt, som højner kvaliteten på de måltider, der laves ude i hjemmene,  køkkenerne, haverne og mange andre steder. Smagen af krydderurter og grøntsager skinner så meget igennem i mayonnaiserne, at det er som at gå ud at tage en bid af urtehaven.