danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Wassim Hallal og Lidl Præsenterer

Når kvalitet er den bedste opskrift

God mad handler om kvalitet. Og kvalitet handler om de bedste produkter og om at kende dem, der producerer dem. Det er her, rejsen starter – på marken, i mejeriet, i bageriet og hele vejen frem til vores butikker og dit middagsbord. Sammen med gourmetkokken Wassim har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. Med sortimentet hæver vi ganske enkelt barren for kvalitet i din Lidl. Som Wassim siger: ”Kvalitet er ikke kun for de få.” Velbekomme. Se udvalget her.

Udvalgte produkter

Kirsebærsauce med vanilje fra Samsø syltefabrik

Produkterne sælges fra 1. november.

Økologiske mandler med hvid chokolade og hindbær fra Mols Organic

Produkterne sælges fra 1. november.

Syltet rødkål med figner fra Samsø Syltefabrik

Produkterne sælges fra 1. november.

Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer Gourmetkokken Wassim Hallal og Lidl præsenterer

Manden bag produkterne

Gourmetkokken Wassim må siges at være én af landets bedste. Han er bl.a. kendt fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus. I kender ham fra vores film tilbage i 2017.   Se vores film her

God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. God mad handler om kvalitet. Sammen med gourmetkokken Wassim Hallal har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste.

Mols Organic

Siden 1972 har Rømer-familien arbejdet med økologi som deres store passion. Denne passion har de bragt med sig, da de i 2014 startede Mols Organic, som fremstiller en serie af produkter med konstant stor fokus på friske, økologiske råvarer og ingredienser af den bedste kvalitet. Da de er bevidste om, at smag og kvalitet altid går hånd i hånd, udvælger de deres råvarer og underleverandører med stor omhu.

Mols Organic

Udvalgte produkter

Økologiske mandler

fra Mols Organic

Økologisk småkager med ingefær

fra Mols Organic

Økologiske abrikoser med chokoladeovertræk

fra Mols Organic