danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

 • Baby startpakke
  Baby startpakke

  Baby startpakke

  Hos Lidl ved vi, at det er stort at blive forældre, og at der er nok at se til, især i begyndelsen. Nye vaner skal dannes, uforudsigelige spørgsmål dukker op, og hvert et unikt øjeblik skal nydes. Vi vil gerne hjælpe jer godt på vej, så I kan koncentrere jer om nyde alt det nye. Derfor har vi lavet en babystartpakke til jer, fyldt med vores økologiske og allergivenlige kvalitetsbabyprodukter. Hos os vil I opleve, at god kvalitet ikke behøver at koste en formue.

  Hos Lidl har vi et stort udvalg af baby- og børneprodukter på hylderne: Du kan altid finde vores bleer fra bl.a. Toujours, som følger dit barn fra det vejer 2kg til 25kg samt Toujours sensitive vådservietter, der både har Astma-Allergi Forbundets mærke og Svanemærket. Som noget nyt findes vores bleer også til de helt nyfødte på 2-5kg, så din baby kan være godt klædt på fra start.

  Vi har altid en kollektion af Neutral plejeprodukter, så jeres børns hud kan få den bedste behandling i badet. Desuden har vi modermælkserstatning fra både Nestlé og Semper. og når din baby bliver stor nok til at få grød, står vi klar med et udvalg af grød, smoothies og mos fra Semper.

  Lidl's babystartpakke er for alle vordende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.

Sådan gør du

Bestil babypakken