danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Det er dine muligheder:
arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Kontakt hovedkontoret i Kolding

Hvis du ønsker at komme i kontakt med hovedkontorets compliance-medarbejder, kan du benytte dig af disse to kommunikationsveje:

Du kan sende en mail til compliance@lidl.dk
Du kan inden for almindelig kontortid ringe på telefonnummeret 76350200.

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Whistleblower-systemet

Vores Whistleblower-system kan bruges til at anmelde Compliance-overtrædelser i hele verden og i alle døgnets 24 timer.

Du finder det her.

Du vil som anmelder blive guidet gennem anmeldelsesprocessen, og du afgør selv, om anmeldelsen skal være anonym. Via systemet kan du oprette en postkasse/mailboks til dialog og besvarelse af opfølgende spørgsmål, så der kan udveksles information med Lidls compliance-afdeling også i de tilfælde, hvor du ønsker at være anonym.

arrow-bold-right-padding
arrow-bold-right-padding
Uafhængig advokat

Du har også mulighed for at kontakte den uafhængige advokat Stefan Reinel (H) fra Njord Law, som kan kontaktes på telefonnummer 77401199 i tidsrummet 9.00 – 18.00 eller på mail whistleblower-lidl@njordlaw.com.

Stefan Reinel er som advokat underlagt tavshedspligt og må ikke videregive personlige informationer om anmelderen, medmindre der er givet samtykke til det. Stefan Reinel vil i sit arbejde efterprøve alle oplysninger. Hvis der er en rimelig formodning om en compliance-overtrædelse, vil han sende de respektive oplysninger til den compliance-ansvarlige hos Lidl.

Øvrige henvendelser