danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

En bid af Danmark

Leverandører

Lokale leverandører

 • Klosterbageriet A/S

  I Løgumkloster findes en familieejet virksomhed fra 1987, drevet af bagermester Kell Andersen og hans 2 sønner. Familiens drivkraft er passionen for brød af høj kvalitet, som bliver bagt med naturlige råvarer. Hvert brød er unikt og bages efter egne selvudviklede opskrifter, hvori bagermesterens hjemmelavede surdej indgår som en vigtig ingrediens. Desuden bruger Klosterbageriet udelukkende mel fra danske leverandører – naturligvis uden stråforkortere.

 • Vingården Skærsøgaard

  Skærsøgaard ligger i Dons, lige udenfor Kolding. Vingården er Danmarks mest præmierede vingård og kan bryste sig af at være en del af verdens ypperste vinproducenter: Den er specielt kendt for sine druevine, æblehedvinen ”Æbleau” og den mousserende vin ”DON’s Brut”.

 • Bornholms Andelsmejeri

  Bornholms Andelsmejeri er en af de fødevarevirksomheder på Bornholm, som har været med til at øge fokus på bornholmske fødevarer af høj kvalitet med de gentagne og mange hædersbevisninger af deres Danablu. I dag tales der om Gourmet produkter fra Bornholm med deres fantastiske smag af klipper, hav, vind og sol – alle faktorer, som er med til at give smag til Bornholms unikke produkter. Mælken til vores Danablu kommer fra de bornholmske køer, som går på græs hele sommeren. Her bliver de præget af den salte vind fra havet, som er med til at give smag til den mælk, som vi producerer vores kvalitetsost af

 • Svaneke Bryghus

  På Svaneke Bryghus brygges ufiltreret specialøl med udgangspunkt i 5 ingredienser: malt, humle, gær, vand og tid. Tiden er hemmeligheden bag bryggeriets gode ølsmag. Derfor giver Svaneke Bryghus sig altid tid. Al den tid som øllet kræver. Brygmesteren skaber og følger øllet med et eneste formål; smagsmæssig balance – og intet forlader bryggeriet, før det lever op til Svaneke Bryghus’ høje krav. God øl fra Svaneke brygget med kærlighed og tid.

Nye smagsoplevelser