danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

 • Global Gap
  Global Gap

  Global Gap

  Alle Lidl’s leverandører er Global Gap-certificerede. Det sikrer blandt andet fuld sporbarhed og dokumentation for, at alle vores produkter lever op til vores krav om, at al vores friske frugt og grønt aldrig indeholder mere end 1/3 af den tilladte mængde pesticidrester. Global Gap sikrer altså, at produkterne dyrkes og pakkes med omtanke for miljøet og fokus på fødevaresikkerhed.

 • Limfjords Danske Rodfrugter
  Limfjords Danske Rodfrugter

  Limfjords Danske Rodfrugter

  Lidl’s danske rødder stikker dybt! I mere end 10 år har vi fået vores rodfrugter fra Niels Ege Nielsen og hans gartneri ved Limfjorden. Niels er en topklasse landmand, så det ikke kun er i Danmark, der er efterspørgsel på hans rodfrugter. Derfor leverer Limfjords Danske Rodfrugter og Niels Ege Nielsen også til store dele af de tyske Lidl-butikker. Det skaber travlhed på gartneriet, der igennem vores samarbejdsperiode er vokset fra 150 til 700 hektar.

 • Thorup Bakkegård
  Thorup Bakkegård

  Thorup Bakkegård

  Vi får rigtig mange af vores grøntsager og bær fra Thorup Bakkegård, som er placeret i det naturskønne område omkring Assens. Thorup Bakkegård drives af de to brødre Jacob & Claus Brejnholt Jacobsen. Jacob er uddannet planteskolegartner, og Claus er uddannet landmand. Denne kombination og mange års erfaring giver dem en optimal viden, når det kommer til at dyrke frugt og grønt – og det kan virkelig smages på deres produkter.

  Fra Thorup Bakkegård får Lidl leveret mange forskellige produkter fx asparges, fine salater, lækre jordbær, løg, sukkermajs, forskellige spidskål og meget mere. Thorup Bakkegård sætter en ære i at levere grøntsager lige fra jord til bord.

 • Glade Grønsager
  Glade Grønsager

  Glade Grønsager

  Vi elsker Glade Grønsager og er meget stolte af vores samarbejde med gartneriet Glade Grønsager/Gartneriet Østervang, som leverer dansk frugt og grønt i topklasse til os. Gartneriet er kåret som Årets Gartner 2017. Leverandøren har bl.a. vundet prisen, fordi produktionen udvikles mod en grønnere profil. Glade Grønsager/Gartneriet Østervang producerer bl.a. vores skønne agurker og tomater.