danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Frugt og grønt i Lidl

Global Gap

 • Glade Grønsager

  Vi elsker Glade Grønsager og er meget stolte af vores samarbejde med gartneriet Glade Grønsager/Gartneriet Østervang, som leverer dansk frugt og grønt i topklasse til os. Gartneriet er kåret som Årets Gartner 2017. Leverandøren har bl.a. vundet prisen, fordi produktionen udvikles mod en grønnere profil. Glade Grønsager/Gartneriet Østervang producerer bl.a. vores skønne agurker og tomater.

 • Torup Bakkegård

  Vi får rigtig mange af vores grøntsager og bær fra Torup Bakkegård, som er placeret i det naturskønne område omkring Assens. Torup Bakkegård drives af de to brødre Jacob & Claus Brejnholt Jacobsen.
  Fra Torup Bakkegård får Lidl leveret mange forskellige produkter fx asparges, fine salater, lækre jordbær, løg, sukkermajs, forskellige spidskål og meget mere. Torup Bakkegård sætter en ære i at levere grøntsager lige fra jord til bord.

 • Limfjords Danske Rodfrugter

  Lidls danske rødder stikker dybt! I mere end 10 år har vi fået vores rodfrugter fra Niels Ege Nielsen og hans gartneri ved Limfjorden. Niels er en topklasse landmand, så det ikke kun er i Danmark, der er efterspørgsel på hans rodfrugter. Derfor leverer Limfjords Danske Rodfrugter og Niels Ege Nielsen også til store dele af de tyske Lidl-butikker. Det skaber travlhed på gartneriet, der igennem vores samarbejdsperiode er vokset fra 150 til 700 hektar.

100% Fairtrade-mærkede bananer

Nye smagsoplevelser med frugt og grønt