danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

En ualmindelig skøn jul

En ualmindelig skøn jul
En ualmindelig skøn jul

Lidls jul er ualmindelig skøn – ligesom din.

Den ægte jul er fyldt med fejl, men er det ikke også det, der gør hver eneste families jul så ualmindelig, skøn og mindeværdig?  Hvem husker ikke den jul, hvor hunden væltede juletræet, hvor de brunede kartofler brændte på, musen åd risalamanden, strømmen gik i hele kvarteret eller den jul, hvor det tog 4 timer at plukke anden for fjer? Alle disse finurligheder og fejl er med til at gøre julen ualmindelig og helt igennem skøn! Vi vil derfor gerne invitere dig indenfor i vores juleunivers, hvor du ikke kun kan lade dig inspirere og finde ingredienserne, som gør din jul, til den perfekte jul for dig og din familie. Vi har maden, gaverne og pynten, så du kan få en ualmindelig skøn jul. Selvfølgelig får du det hele til Lidl-priser. Hos Lidl finder du vores udsøgte og eksklusive Deluxe-produkter, chokolader fra Favorina og selvfølgelig også mange andre juletilbud!

Imponér dine gæster med en Deluxe middag

Ualmindeligt lækre retter

Kænguru -eller strudsesteaks, en sortfodsskinke eller kalvemedister? Bønneruller med bacon, gourmet ost eller fyldte tortelloni? Dette er blot nogle af de spændende retter, du kan finde hele julen i Lidl. Imponer dine gæster med smagfulde og anderledes retter fra vores eksklusive mærke "Deluxe".

...husk desserten

Enhver vellykket middag fortjener en velsmagende dessert. Crème brûlée, tiramisu, canache toppe eller en fortryllende isdessert? Forkæl dig selv, din familie eller dine gæster med et eksklusivt udvalg af lækre Deluxe desserter.

I Lidl støtter vi Danske Hospitalsklovne

Derfor donerer vi fra 1. december og alle dage op til jul 50 øre pr. solgt Favorina-produkt.

I Lidl støtter vi Danske Hospitalsklovne
I Lidl støtter vi Danske Hospitalsklovne

Favorina og Danske Hospitalsklovne

I Lidl støtter vi Danske Hospitalsklovne. Derfor donerer vi fra 1. december og alle dage frem til jul 50 øre pr. solgt Favorina-produkt til det vigtige arbejde, Danske Hospitalsklovne udfører på landets børneafdelinger. Vi har over 60 forskellige Favorina-produkter i vores sortiment, så der er masser at vælge imellem, lige fra julekager, chokolade, knas til konfekt og meget mere. Følg donationen her på lidl.dk fra december.

Julehygge Lav dit eget honningkagehus

Tag børnene med i køkkenet og lav jeres eget honningkagehus med et byg-det-selv honningkagehus fra Favorina!

Lav dit eget honningkagehus
Lav dit eget honningkagehus
Lav dit eget honningkagehus

Ualmindeligt skønne juleopskrifter

Opskrifter til den traditionelle, til dig med den søde tand eller til dig, der gerne vil prøve noget nyt.

Julens favoritter

Har du en sød tand? Her finder du opskrifter, så du kan lave din helt egen hjemmelavede konfekt til jul. Brug den søde juletid i køkkenet sammen med venner, familie eller børnene. Sammen kan I lave eventyrlige karameller, fortryllende chokolader eller den skønne og klassiske marcipankonfekt.

Annemette Voss giver dig hendes bud på Risengrød i ovn

Til en ualmindelig skøn jul hører risengrød sig til. Men hvordan undgår du så, at den brænder på? Det giver Annemette Voss, tidligere vinder af Den store bagedyst, her sit bud på

Ridder af det runde bord eller kaptajn på et sørøverskib?

Juleaktiviteter for hele familien

Julen står for døren og hele december er fyldt med juleaktiviteter, men det er også en periode fyldt med hygge. I stuerne bliver der pyntet med gran og kravlenisser. I skæret fra adventskransens lys klippes der julehjerter, imens der kommer en lækker duft af småkager og julekonfekt fra køkkenet. Julen er for mange lig med mange hyggelige traditioner med familie og venner, men måske du også har lyst til at prøve nogle mere ualmindelige juletraditioner? Lad dig inspirere af vores bud på hyggelige og helt igennem skønne juleaktiviteter.

Julen er hjerternes fest

Julen er hjerternes fest og det giver god anledning til, at tænke med hjertet!

Pynt hjemmet med hjemmelavede julegrisehjerter og vis omverdenen, at du går ind for bedre dyrevelfærd! I Lidl støtter vi op om bedre dyrevelfærd og derfor tilbyder vi økologisk grisekød med højeste niveau - nemlig 3 hjerter. Hent skabelonen til dit julegrisehjerte her