danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

  • Guld Gryden

    Guld Gryden består af et stort udvalg af kød fx Selection steaks af irsk Hereford, lækkert smagfuldt lammekød og en lang række andre steaks, som er skåret af ungkvæg. Vores irske Hereford er en fast del af vores sortiment og er særligt udsøgt, da det har modnet i 28 dage og er særligt udvalgt af vores slagter, som kun anvender de bedste stykker kød. Med kød fra Guld Gryden kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i orden. Faktisk er kvaliteten så god, at vores Rib Eye netop er blevet kåret som prisvinder i Politikens store test af grillbøffer.

  • Vilstrupgård

    I Danmark har vi noget af verdens bedste grisekød. Det er derfor, at du under vores mærke Vilstrupgård kun finder dansk grisekød. I tæt samarbejde med vore danske leverandører sikrer vi, at du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten – heller ikke når prisen skal være lav. Du finder også et bredt udvalg af økologisk grisekød i Lidl.

  • Krone

    Det er med god grund, at vi i Lidl kun sælger fersk kyllingekød fra danske landmænd og slagterier. Dansk kylling er nemlig kendetegnet ved høj kvalitet og er samtidig salmonellafri. I Lidl går kvalitet, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd altid hånd i hånd. Det er derfor, at du fx kan vælge kød fra kyllinger, der har fået mere halm, mere grovfoder og mere plads til at boltre sig på – dét, synes vi, er god dyrevelfærd

Nye smagsoplevelser