Betingelser

Bonus Plus betingelser
Vis indhold
Skjul indhold

Lidl Plus og Bonus Plus er tilgængeligt i alle Lidl-butikker i Danmark, og Bonus Plus er gældende i udvalgte perioder. Med Bonus Plus kan der opnås kuponer, når specifikke mål opnås ved at foretage køb med Lidl Plus. Kuponen og den medfølgende fordel bliver tilgængelig straks efter et mål er opnået.
Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Opnåede Bonus Plus-kuponer kan ikke anvendes sammen med andre Bonus Plus-kuponer, velkomstgaven eller andre kontante rabatter med Lidl Plus, i samme køb. For at kuponen skal virke, skal købsbeløbet minimum være din bonus kupons værdi. Din bonuskupon kan ikke anvendes til køb af følgende varer: modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt pant. Beløbet der kan spares kan variere fra måned til måned. Betingelserne for den pågældende måned, kan læses i Lidl Plus app’en i perioden, hvor den pågældende Bonus Plus er aktiv.

 

Prisen for de købte produkter øger forbrugsoversigten, mens prisen for returnerede varer fratrækkes forbrugsoversigten. Såfremt returneringen bringer Bonus Plus forbrugsoversigten ned under et mål, mister du kuponen for det pågældende mål, som ikke er blevet aktiveret eller indløst endnu.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Tilbudsavisen

Har du læst denne uges tilbudsavis? Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.

Tilbuddene er ikke gældende som anvist

 

Se tilbudsavisen