#Lidloverrasker

Folk der handler i Lidl, kender vores høje kvalitet.
Men hvad sker der mon, hvis fem forbrugere, som normalt ikke handler i Lidl, møder et udpluk af vores danske leverandører og får mulighed for at se, hvor nogle af vores varer kommer fra? Følg de fem forbrugere i deres møde med nogle af vores danske leverandører.

Barrit Mejeri

Lars troede ikke, at man kunne få kvalitetsprodukter i Lidl. Han blev meget overrasket, da vi tog ham med til Barrit Mejeri – der er en af de lokale leverandører, som gourmetkokken Wassim og Lidl sammen har udvalgt til WH-serien.

Se filmen her

GlædeLidl Jul

Julen er fyldt med traditioner, og den koster mange klejner! Især når alle i familien har deres egne små ønsker til julemiddagen. Men bare rolig, i Lidl kan hele familien få opfyldt deres ønsker – også helt uden at det behøver koste en formue. Vi har monteret et kamera på en indkøbsvogn og udfordret familien Andersen, som normalt ikke handler i Lidl, til at handle til julemiddagen i en af vores butikker for under 1.500 kr. Mon det lykkes for dem, så alle kan få en rigtig GlædeLidl Jul?

#enlidljuleudfordring

#LidlOverrasker

Den bedste kvalitet til den bedste pris er lige præcis dét, vi stræber efter, at du får, når du som kunde handler i Lidl. Det ved vores kernekunder, og det ved vi selv – og vi er rigtig stolte af vores kvalitetsvarer! Men hvad med alle de danskere, der ikke kender Lidl? Jo, det er netop dem, vi gerne vil overraske med vores nye kampagne #LidlOverrasker, som blandt andet skal vise eksempler på nogle af alle de gode, danske og økologiske kvalitetsprodukter, man finder i vores butikker. Læs mere her

 

 

Endnu mere til dig

Vidste du, at vi har udvidet vores sortiment med mere end 300 nye* produkter? For at vise vores brede udvalg, har vi monteret et kamera på fire indkøbsvogne og udfordret fire helt almindelige, men meget forskellige, danske familier til at handle til en hel uge i Lidl. Lykkes det mon for dem?   Læs mere her

 

 

 

God mad handler om kvalitet. Og kvalitet handler om de bedste produkter og om at kende dem, der producerer dem. Det er her, rejsen starter – på marken, i mejeriet, i bageriet og hele vejen frem til vores butikker og dit middagsbord. Sammen med gourmetkokken Wassim har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. Med sortimentet hæver vi ganske enkelt barren for kvalitet i din Lidl. Som Wassim siger: ”Kvalitet er ikke kun for de få.” Velbekomme. Læs mere her

 

 

I kender os for vores lave priser, men hvad med kvaliteten? Se hvad der sker, når vi serverer mad fra Lidl på en Michelin-restaurant #LidlOverrasker Se mere her.

 

 

*Indenfor det sidste år fra 17.02.2018 til 17.02.2019. Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Indenfor det sidste år.