#LidlOverrasker

 

 

#LidlOverrasker

#LidlOverrasker

Den bedste kvalitet til den bedste pris er lige præcis dét, vi stræber efter, at du får, når du som kunde handler i Lidl. Det ved vores kernekunder, og det ved vi selv – og vi er rigtig stolte af vores kvalitetsvarer! Men hvad med alle de danskere, der ikke kender Lidl? Jo, det er netop dem, vi gerne vil overraske med vores nye kampagne #LidlOverrasker, som blandt andet skal vise eksempler på nogle af alle de gode, danske og økologiske kvalitetsprodukter, man finder i vores butikker.

Læs mere her
Endnu mere til dig

Endnu mere til dig

Vidste du, at vi har udvidet vores sortiment med mere end 300 nye* produkter? For at vise vores brede udvalg, har vi monteret et kamera på fire indkøbsvogne og udfordret fire helt almindelige, men meget forskellige, danske familier til at handle til en hel uge i Lidl. Lykkes det mon for dem?  

 

Læs mere her
Endnu mere til dig

Gourmetkokken Wassim

God mad handler om kvalitet. Og kvalitet handler om de bedste produkter og om at kende dem, der producerer dem. Det er her, rejsen starter – på marken, i mejeriet, i bageriet og hele vejen frem til vores butikker og dit middagsbord. Sammen med gourmetkokken Wassim har vi sat os for at finde frem til kun det bedste af det bedste. Med sortimentet hæver vi ganske enkelt barren for kvalitet i din Lidl. Som Wassim siger: ”Kvalitet er ikke kun for de få.” Velbekomme.

Læs mere her

*Indenfor det sidste år fra 17.02.2018 til 17.02.2019. Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Indenfor det sidste år.