danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Miljø

 • I front på effektiv energi

  Spar på energien det hører vi ofte. Og nu har vi bevis for, vi har helt styr på energiforbruget. 
  Vores 110 butikker, 2 logistikcentre og hovedkvarteret er blevet ISO-certificeret i effektiv energi, og den ressourcebevidste udnyttelse af energi – der er til gavn for både butikker, kunder og miljøet – er en bedrift, som vi kan være stolte af.

  ”Jeg er meget stolt over vores ISO 50001-certificering, som vi modtog den 17. november 2017. Vi har arbejdet målrettet på at få denne certificering siden 2016, og med en relativ ny butiksflåde, kræver det alligevel lidt at energioptimere i en grad, så godkendelsen kom i hus”, siger en glad udviklings- og ejendomsdirektør for Lidl Danmark, Mads T. Nielsen. Han tilføjer:
  ”Vi bygger mange butikker i disse år, og med certificeringen her sørger vi for, at det bliver gjort på den mest bæredygtige måde. Den er et redskab til, at vi hele tiden systematisk kan gennemtænke vores energiforbrug og -optimering”.

  Hvad er ISO 50001?  
   
  ISO 50001 er en certificering inden for energiledelse, som bidrager til, at vi bliver opmærksomme på vores energiforbrug og giver derved mulighed for optimering og besparelse.
  Det giver nemlig god mening, både økonomisk og miljømæssigt.

  Hvorfor skal vi være energibevidste?

  Ved at tage ansvar for energieffektiviteten kan vi spare penge og hjælpe med at tackle klimaforandringer. På den måde tager vi som virksomhed ansvar for brugen af ressourcer.