danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Miljø

 • Europas grønneste dagligvarebutik

  I Lidl tester og udvikler vi konstant nye løsninger, når det gælder fremtidens måder at drive og bygge dagligvarebutikker. Derfor var det med stolthed at vi d. 22 januar 2015 kunne slå dørene op til Europas grønneste dagligvarebutik. Butikken på Sjælør Boulevard i Valby i København er bygget efter bæredygtige principper, hvor nyeste teknologi og innovative løsninger er i højsædet.

 • Grønne transportløsninger

  Vi leverer hver dag friske varer ud til samtlige af vores butikker rundt om i Danmark. Det er derfor essentielt at vi udvikler initiativer som kan reducere brændstofforbruget og dermed CO2 – udledningen.

  Lastbilerne bliver løbende udskiftet til den nyeste  EUR 6 diesel motor og lever op til de skærpede krav inden for emissioner af skadelige luftarter og partikler.

  Samtidig kører vi med fulde læs, så vi holder transportaktiviteterne på et minimum. Derudover tester og udvikler vi grønne transportløsninger såsom vores CO2-neutrale biogascertificerede gaslastbil.

 • Affald med muligheder

  Hos Lidl anser vi affald som en ressource, der gør gavn og ikke blot skal afskaffes. Derfor sørger vi for at alt vores affald sorteres og videredistribueres. 89% af affaldet genanvendes i samarbejde med renovatører og lokale affaldsselskaber.

 • I front på effektiv energi

  Spar på energien det hører vi ofte. Og nu har vi bevis for, vi har helt styr på energiforbruget. Vores 110 butikker, 2 logistikcentre og hovedkvarteret er blevet ISO-certificeret i effektiv energi, og den ressourcebevidste udnyttelse af energi – der er til gavn for både butikker, kunder og miljøet – er en bedrift, som vi kan være stolte af.

Andet fra Lidl