danger
Denne browser understøttes ikke

Denne browser understøttes ikke

Gækkebrevet fra X Vind gavekort til Lalandia på 4.000 kr. eller legetøj fra Lidl

Sådan deltager du i påskejagten

HOVEDPRÆMIE GAVEKORT TIL LALANDIA PÅ 4.000 KR.

FLERE PRÆMIER

Legebænk

Mål op, hamr og sav med din helt egen legebænk, og byg dine fantastiske idéer fra fri fantasi.

Legetavle

Leg og lær med farverige bogstaver og tal på din helt egen legetavle. Så kan du vise mor og far, hvordan man regner og staver.

Legekøkken

Når du tager kokkehuen på, kan du uden tvivl overraske mor og far med sandkage og fantasisuppe i dit helt eget legekøkken.

Det traditionelle gækkebrev

Selvom dette gækkebrev er traditionelt, så bringer det alligevel smilene frem hos mange. Find papiret og saksen frem, og lad kreativiteten vandre ned gennem hånden. Klip buer i det foldede papir og wupti! Så har du et flot gækkebrev – ligesom du kender det. Du kan prøve at eksperimentere med gækkebrevets mønster ved at folde dit papir, og klippe med saksen på forskellige måder. Det er altid spændende at åbne det foldede papir for at se, hvad saksen har klippet.  

Det utraditionelle gækkebrev

Det traditionelle gækkebrev indebærer, at du først folder dit papir og dernæst klipper et mønster i det. Men hvem siger, at man altid skal være helt traditionel? Prøv derfor at klippe dit gækkebrev uden at folde papiret, og lad saksen forme dit ønskede påskemønster. På den måde er det en smule nemmere at få det mønster, du gerne vil have. Kan du mon klippe sød påskehare eller påskekylling?  

Det strikkede gækkebrev

Hvem siger, at et gækkebrev ikke kan være blødt? Hvis du er en haj til at strikke, så find påskegarnet frem, og strik dig igennem dit gækkebrev. Du kan lave dit gækkebrev ved at strikke en firkant, cirkel eller en anden form i et påskeinspireret mønster med påskefarvet garn. Du kan også klippe et stykke papir eller pap ud i den ønskede form, og strikke streger, cirkler eller andre former langs kanten eller i midten med det påskefarvede garn. Hvis du er en rigtig strikke-mester, så kan du måske strikke sætningen ”Mit navn det står med prikker...”  

Det syede gækkebrev

Hvis du er gode venner med nål og tråd, så er det da en god idé at sy dit eget gækkebrev. På den måde får du rig mulighed for at bruge forskellig påskefarvede stoffer eller filt, så du rigtig kan påske-pimpe dit gækkebrev. Du kan f.eks. sy et flot påskeæg eller en blød påskehare. Du kan skrive din gækkehilsen direkte på stoffet, eller klippe bogstaverne ud i forskelligt farvet stof og sy på dit gækkebrev. Kun fantasien sætter grænser her!  

Det chokoladefyldte gækkebrev

Mmm... chokolade! Ud over, at chokolade kan bruges som påskeguf, kan du også lave et chokolade-gækkebrev. Find chokoladeharer og chokoladepåskeæg frem, og put dem i en lille kasse lavet af pap eller papir, som du kan pynte. Du kan lægge din gækkehilsen ned i kassen sammen med påskechokoladen, eller skrive de velkendte sætningerne ude på kassen. Psst… I din Lidl kan du finde lækkert påskechokolade fra vores eget mærke Favorina, så dit chokoladefyldte gækkebrev bliver perfekt.  

Det frugtfyldte gækkebrev

Et påskeæg kan sagtens være friskt og saftigt! Find dine yndlingsfrugter frem, og lav et flot påskemaleri som dit gækkebrev. Du kan frit vælge mellem alle de flotte påskemotiver – lige fra den klassiske påskehare til det ikoniske påskeæg. Din lille gækkehilsen kan du skrive med smeltet chokolade eller jordbærmarmelade langs kanten af tallerkenen. Modtageren af dit gækkebrev bliver helt sikkert tilfreds!  

Det ’kagede’ gækkebrev

Gækkebrev som en kage? Hvorfor ikke? Det er da dobbelt op på søde sager – du skal ikke snyde dig selv for en sød mundfuld, selvom du er afsender af gækkebrevet. Lav den flotteste og sødeste påskekage, som enhver gulerodsspisende påskehare vil elske. Din gækkehilsen kan du sætte ned i kagen som et hjemmelavet blomsterskilt, eller skrive den på toppen af kagen med glasur. Haps, haps, haps!  

Påskens overraskelser