Brød og kager

Det er ikke bare duften, der breder sig - det gør den gode stemning også, når der kommer lunt bagværk på bordet.

Endvidere breder vores sortiment sig også: Vi har nu mere end 40 spændende varianter  i vores brødafdelinger. Vi holder altid øje med, hvad der er populært i Danmark, men vi har også altid flere internationale specialiteter i vores brødsortiment. Derudover giver de skiftende årstider os også nye ideer, så der er god grund til at holde øje med vores brødkurve, hvis du også godt kan lide nyt og spændende bagværk på bordet eller til kaffen. Fx har vi hver måned Månedens brød eller –kage, så er der noget til enhver smag.

Udvalgte favoritter

Månedens brød og kage

Hver måned finder du i Lidl nyt brød og kager. Det kalder vi Månedens brød. Med Månedens brød kan vi altid tilbyde dig sæsonaktuelle brød og kager, nyheder indenfor bagekunsten, spændende internationale favoritter og meget mere. På den måde kan du hver måned lade dig overraske af nyt bagværk fra Brødverdenen. Se månedens brød og kager her.

Lidl har det bedste supermarkedsbrød indenfor discount

Lidl har det bedste supermarkedsbrød indenfor discount og bedste kvalitet generelt

I december 2016 lavede Søndagsavisen en kundeundersøgelse af Danmarks bedste supermarkedsbrød. Og her blev Lidls bake off vurderet som dét brød med den bedste kvalitet generelt, og som det bedste supermarkedsbrød inden for discount! Det er vi meget stolte af, for Lidls ♥ banker for bake off.

På spørgsmålet om kvalitet vurderede hele 84% af de adspurgte Lidl som ”meget god” eller ”god”, hvilket var det bedste resultat i testen. På spørgsmålene omkring sortiment og det generelle indtryk scorede Lidl også flot med henholdsvis 82% og 81% af de adspurgte, der vurderede Lidl som ”meget god” eller ”god”.

Vi fik også pæne ord med på vejen:

"Selvom butikker med bake off–afdelinger og brødleverancer udefra generelt indtager placeringer i den nederste halvdel af supermarkeds-feltet, skiller tyske Lidl sig markant ud. Ikke nok med at danskerne sender dem ind på en bedre placering end Bilka, Meny og SuperBrugsen, som alle har uddannede bagere i butikken – de knuser også al modstand i feltet af discountbutikker."

Kilde: Søndagsavisen.dk: "Her er Danmarks bedste supermarkedsbrød" af Niels Philip Kjeldsen, 15. december 2016.

Se hele testen her

Nye smagsoplevelser med brød