Mejeri

Lidl vandt i 2016 og i 2018 Mejeriprisen, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Vi har nemlig et stort fokus på vores mejeriafdeling, som altid består af de danske favoritter og en blanding af nye og spændende produkter.

Du kan læse mere om Mejeriprisen 2018 her

Økologi og laktosefri mælk

Hos Lidl finder du også et stort udvalg af økologiske og laktosefri produkter. Du kan læse meget mere om laktosefri produkter her

  • Engvang

    Vi er især stolte af vores eget danske kvalitetsmærke Engvang, som strækker sig fra mælk og fløde til yoghurt, creme fraiche, smør og meget mere – og nogle af produkterne er endda økologiske!

  • Velbo

    Hos Lidl har vi et bredt udvalg af oste. Prøv fx vores danske oste fra Velbo. Her finder du både blokoste, skiveskårne oste, økologiske oste og diverse specialiteter. Ud over, at alle Velbos oste er danske, er flere af dem også økologiske.

  • Milbona

    En dejlig kold mælk på havregrynene, ingrediensen i den perfekte Café Latté eller en hyggestund med en kop varm kakao. Vi bruger mælk til rigtig mange ting. I Lidl kan du bl.a. få mejeriproduktet Milbona, som både laver mælk, fløde, creme fraiche, smør, forskellige oste og yoghurt. Milbona smager bare altid af mere.

Nye smagsoplevelser med mejeriprodukter