Endnu mere til dig

Vidste du, at vi har udvidet vores sortiment med mere end 300 nye* produkter?

Større udvalg. Små priser. Endnu mere til dig.

Der findes lige så mange indkøbslister, som der findes familier i Danmark, og bare rolig, vores indkøbsvogne har selvfølgelig plads til alt og alle.

Har du nogensinde tænkt over, hvad andre lægger i deres indkøbsvogne? Og om deres indkøbsture er lige så hyggelige, som de ser ud til? Nu kan du få svaret. Vi løfter sløret for, hvad og hvordan andre familier handler.

Større udvalg. Små priser. Endnu mere til dig.

For at vise vores brede udvalg, har vi monteret et kamera på fire indkøbsvogne og udfordret fire helt almindelige, men meget forskellige, danske familier til at handle til en hel uge i Lidl.

Lykkes det mon for dem?

 

Mød de 4 familier

 

familien Spork-Sparsø

Mød familien Spork-Sparsø

Kan en børnefamilie finde alt det, de skal bruge til ugens indkøb i Lidl? Det udfordrede vi familien Spork-Sparsø fra Østerbro til at teste. Udover Emil og Amalie består familien af to krudtugler, som naturligvis var med på indkøbsturen. Det er vigtigt for Emil og Amalie, at man kan handle ind nemt og hurtigt, fordi børnene som regel er med til at handle ind. Familien er med egne ord ikke de store madører. En luksusmiddag handler om mad, som alle gider at spise – og at sidde ned sammen i 10 min.  

Mød dem her
familien Spork-Sparsø
Mød familien Brandt Meyer Damgaard

Mød familien Brandt Meyer Damgaard

Kan en kvalitetsbevidst familie handle til en hel uge i Lidl? Det udfordrede vi familien Brandt Meyer Damgaard fra Odder til at teste. Familien består af Gitte og Thomas, deres fem børn og et par hunde. Det er vigtigt for dem at kunne handle det hele i én butik.   Familien handler normalt ikke så meget efter prisen, men i stedet kvalitet, kvalitet og ja – kvalitet! Når familien står i supermarkedet, kigger de efter varer, som kan skabe grundlaget for en god middag. Som regel beslutter de, hvad de skal have at spise, imens de handler – og de kigger efter, hvad der ser godt ud i supermarkedet.  

Mød dem her
Familien Junker

Familien Junker

Kan en økologibevidst familie handle til en hel uge i Lidl? Det udfordrede vi familien Junker fra Bredballe ved Vejle til at teste. Familien består af Jens og Marie-Luise og børnene Julie og Victor. Familien køber primært økologisk – uanset om det drejer sig om mejeri, kød, mel og gryn eller frugt og grønt. Især Marie-Luise har også godt styr på certificeringerne. De har aldrig handlet i Lidl før, fordi de er sikre på, at de ikke kan få alle de økologiske varer, som de gerne vil have.  

Mød dem her
Familien Junker
Familien Bemmann Bredning

Familien Bemmann Bredning

Kan en familie fuld af fordomme om Lidl handle til en hel uge her? Det udfordrede vi familien Bemmann Bredning fra Allerød til at teste. Udover Jens og Rikke består familien af Valdemar, Eva og katten Kaysa. For Jens og Rikke handler kvalitet om lokale, danske og friske varer, og at varerne bliver præsenteret ordentligt. Især Jens har en fordom eller to om Lidl. For selvom han aldrig har handlet i Lidl, er han sikker på, at det er en rodebutik med udelukkende udenlandske varer af tvivlsom kvalitet.  

Mød dem her

*Indenfor det sidste år fra 17.02.2018 til 17.02.2019. Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Indenfor det sidste år