DANMARKS BEDSTE MEJERIAFDELING LIGGER I SKIVE

Der var store smil og masser af glæde hos supermarkedskæden Lidl, da Landbrug & Fødevarer d. 9. oktober 2018 uddelte detailhandlens svar på filmverdens oscarstatuetter, Fødevarepriserne 2018. For anden gang på bare tre år kunne en glad Lidl-mejeriansvarlig takke for den eftertragtede Mejeripris indenfor kategorien Discount. Mejeriprisen uddeles til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et stort udvalg af friske kvalitetsvarer, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en helt ny måde.

En enig jury tildelte Lidl Skive Mejeriprisen med følgende ord:

Lidl Skive har imponeret juryen med deres fortælling om friskhedsrunder, mejeri i hele butikken og spændende tiltag som fx osteguide og uddeling af smagsprøver. Juryen er enige om, at I mestrer disciplinen sameksponering, for mejeriprodukterne mødte vi i hele butikken – der er virkelig tænkt på mejerikategorien i Lidl Skive”.

mejeriprisen 2018

Danmarks bedste mejeriafdeling ligger i Skive

Det blev Lidl på Marius Jensens Vej i Skive, der løb med titlen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount, da Landbrug & Fødevarer d. 9. oktober 2018 uddelte årets Mejeripris. Det er tredje gang, at Mejeriprisen uddeles, og anden gang, prisen går til en Lidl-butik. Butikschef Rasmus Kloster Hansen og mejeriansvarlig for Lidl i Skive, Peter Holbæk Gregersen, havde de helt store smil fremme efter overrækkelsen af Mejeriprisen 2018.

VORES MEJERI­STRATEGI

I Lidl er mejeri en afdeling med stigende betydning for kundens ind­købsoplevelse. Vores mejeriafdelinger er i særklasse i kategorien "Discount" – ja, faktisk synes vi selv, at de ligger helt i toppen.

OM MEJERIPRISEN

Mejeri

Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer.

LIDL I SKIVE

 • Lidl Skive

  Butikschef Rasmus Kloster Hansen
  Mejeriansvarlig Peter Holbæk Gregersen

 • Stort sortiment leveret hver dag

  Med daglig levering fra danske mejerier har vi et stort og varieret sortiment. For vores kunder er det et must at kunne vælge produkter, som er danske, økologiske, laktosefrie eller GMO-frie.

TÆT SAMARBEJDE MED DANSKE PRODUCENTER

 • Mælkebonde Esben Lauridsen

  Vores kunder vil gerne have danske mejeriprodukter, og derfor kommer fx vores økologiske letmælk fra blandt andet mælkebonde Esben Lauridsen. I Lidl Skive overrasker det mange af vores nye kunder, at vi har et så stort udvalg af danske mejeriprodukter i butikken.

 • Håndværk med følelser

  Mammen Mejeri leverer et udvalg af danske kvalitetsoste til Lidl i Skive og alle vores andre butikker i landet.

FRISK OG ALTID I SÆSON

I Lidl tager vi ejerskab på vores mejeriprodukter – fra mark til bord.

Lokalt produceret – dagligt leveret

Lokalt produceret – dagligt leveret

Vores uddannelse og rutiner, når det gælder friskhed og kvalitet, er gennemarbejdede og en del af et indarbejdet koncept. Med mere end 10.000 butikker på verdensplan kan vi ikke andet.

INSPIRATION TIL MADEN