Konkurrencer og spil

Konkurrencer og spil

Er du også vild med at spille og vinde? Begge dele får du som medlem af Lidl Plus mulighed for. I Lidl Plus-appen har du nemlig mulighed for at vinde store præmier og stærke rabatter igennem vores mange forskellige konkurrencer og spil. Konkurrencerne kører løbende flere gange om året.

Skrab Plus
1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort, får du et digitalt skrabelod i appen.
2. Skrab loddet og se, om du er den heldige vinder af en ekstra kupon. 
3. Hvis du vinder, kan du finde din kupon under "Kuponer" i menuen nederst på hjemmeskærmen i appen. 

Roulette
1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort, får du en digital roulette i appen.
2. Spin rouletten og se, om du er den heldige vinder af en ekstra kupon. 
3. Hvis du vinder, kan du finde din kupon under "Kuponer" i menuen nederst på hjemmeskærmen i appen. 

Samlemærkekonkurrence
Saml mærker igennem dine Lidl Plus-køb og vind eksklusive præmier. Værdien af mærkerne og antal mærker til et lod varierer. 

1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort ved kassen, vil du automatisk optjene samlemærker, når du køber for 1 mærkes værdi eller derover.
2. Når du har optjent det påkrævede antal mærker, kan du indsende et lod i appen.
3. Når du har indsendt dine lodder i appen, deltager du i lodtrækningen.

Brug af funktionerne forudsætter download og aktivt medlemskab af Lidl Plus.

1. Konkurrencens formål

Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding, CVR.nr. 26630797 (herefter LIDL) gennemfører en skrabelodskonkurrence med navnet Skrab Plus, hvor det kun er muligt for registrerede Lidl Plus-medlemmer at deltage (se lidl.dk/lidlplus og hjælp-sektionen i Lidl Plus-appen). Konkurrencen er købsbetinget.

 

2. Deltagere

Alle fysiske personer, der lever op til følgende kriterier, kan deltage:

- Registreret som Lidl Plus-kunde.

- Mulighed for at downloade Lidl Plus-appen via ”App Store”, ”Google Store” og ” HUAWEI AppGallery”.

- Bosiddende i Danmark.

- Minimumsalder 18 år.

- Accept af deltagerbetingelserne i henhold til punkt 3 (accept, når der skrabes).

 

3. Deltagelse

Konkurrencen finder sted i følgende tidsrum: 01.05.2022 kl. 00:00 til 31.05.2022 kl. 23:59. I dette tidsrum kan du deltage som registreret Lidl Plus-kunde.

For at deltage skal du identificeres som Lidl Plus-kunde, når du betaler ved kassen. Det gør du med dit digitale Lidl Plus-kundekort eller ved at oplyse dit registrerede mobiltelefonnummer.

Efter hvert indkøb, hvor du scanner dit Lidl Plus-kort, får du automatisk en meddelelse i appen om, at du har modtaget et digitalt ”skrabelod” på din Lidl Plus-app. Dog skal der mindst være gået 20 min. siden sidste indkøb for at modtage adgang til et nyt spil. Derudover modtager du ikke et skrabelod, hvis købet kun indeholder følgende produkter: Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade og/eller pant.

Disse skrabelodder har en gyldighed på 24 timer, hvilket bliver vist individuelt på skrabelodderne. Skrabelodderne bliver gemt i Lidl Plus-appen og findes på ”hjem”-skærmen.

Når du har åbnet skrabeloddet, kommer det digitale skrabelod frem på skærmen med informationen om, at man ved at skrabe feltet, accepterer konkurrencens deltagerbetingelser, som man kan genlæse via linket nedenfor.

Lidl Plus-kunden (deltageren) får med det samme at vide, om man har vundet en fordel, jf. punkt 4, på skrabeloddet eller ej. Hvis man vinder en fordel, bliver kuponen kort efter vist i sektionen ”Mine kuponer”, og kan derefter indløses ved næste indkøb, så længe det er gyldigt (vær her opmærksom på betingelser for indløsning under punkt 4). 

Hvis du ikke skraber skrabeloddet fuldstændigt, føres det tilbage på ”hjem”-skærmen og kan skrabes igen indenfor gyldighedsperioden.

Når et skrabelods gyldighed udløber, forsvinder det automatisk i oversigten, og det er ikke længere muligt at deltage i konkurrencen med dette skrabelod.

 

4. Fordele og indløsning

Der udloddes fordele af forskellig art helt automatisk og efter tilfældighedsprincippet (bestemte algoritmer og sandsynligheder). Indløsningen af fordelene er forbundet med køb. Det er muligt at vinde 5 forskellige kuponer. Kuponerne giver følgende rabatter på de produkter, der er angivet nedenfor.

Nedenfor kan du få et overblik over de produkter, der indgår på de rabatkuponer, du kan vinde. Pris uden Lidl Plus er udtryk for den pris, varen koster i butikken. Kuponprisen er udtryk for den pris, du kan købe produktet til med Lidl Plus, hvis du har vundet den pågældende kupon. Derudover har vi angivet besparelsen ved brug af kuponen.

 

Kupon 1 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Milbona kaffedrik: Pris uden Lidl Plus 8,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 8,95 kr. 

Snack Day Peanutflips: Pris uden Lidl Plus 8,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 8,95 kr. 

 

Kupon 2 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 2 dage:

Solevita + Økologisk appelsinjuice: Normalpris 7,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 7,95 kr. 

Solevita + Økologisk æblejuice: Normalpris 7,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 7,95 kr. 

 

Kupon 3 giver 50% rabat og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Ribena saftevand original: Pris uden Lidl Plus 32,95 kr., kuponpris 16,47 kr. Ekskl. pant, besparelse 16,48 kr. 

 

Kupon 4 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Tastino grovflutes: Normalpris 11,50 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 11,50 kr. 

Tastino blandede rundstykker: Normalpris 12,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 12,95 kr. 

Tastino Håndværkere frosne: Normalpris 12,95 kr., kuponpris 0 kr., besparelse 12,95 kr. 

 

Kupon 5 er en kontant rabatkupon på 5 kr., som kun kan indløses, hvis kunden handler for 50 kr.

*Din 5 kr. rabatkupon kan ikke anvendes til køb af følgende varer: Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt pant.

** Disse varer bliver desuden fratrukket minimumsbeløbet på 50 kr., der skal til for at indløse kuponen.

Kuponen har en gyldighedsperiode på 3 dage.

 

Hvis man har vundet en fordel, får man vist rabatterne som kupon i Lidl Plus-appen, og der gælder følgende betingelser for indløsningen:

- Indløsning er mulig i alle Lidl-butikker i Danmark.

- Kuponen kan først indløses ved næste indkøb (ikke ved det pågældende indkøb).

- Kuponen skal aktiveres og indløses i løbet af den angivne gyldighedsperiode (som er angivet ovenfor og som desuden oplyses på kuponerne).

- Kuponen kan ikke gives videre til andre og kan ikke byttes til kontanter.

- Kuponen kan kun anvendes én gang.

- Kuponer bliver ikke uddelt fysisk og kan heller ikke printes ud.

- Der vil være gevinst på hver 3. skrabelod ud fra den samlede pulje af Lidl Plus-indkøb dvs. baseret på det samlede antal kvitteringer og ikke den enkelte kundes indkøb.

 

5. Vinderbesked

Efter at have skrabet får man med det samme besked, om man har vundet en fordel eller ej via en meddelelse i Lidl Plus-appen.

 

6. Forpligtelser

Hver deltager i konkurrencen er indforstået med og accepterer, at LIDL ikke er ansvarlig for fejl, tab og uregelmæssigheder, der kan opstå i forbindelse med forsendelse af information, hvis det skyldes en kommunikationsfejl, en anden fejl eller en forseelse, der er forårsaget af problemer med telekommunikation, datatrafik, overbelastning eller internetforbindelsen eller en hvilken som helst anden grund, der ikke kan tilskrives LIDL.


LIDL hæfter for skade forårsaget ved forsæt og grov uagtsomhed. I tilfælde af simpel uagtsomhed hæfter LIDL kun a) for skader, der vedrører tab af liv eller personskade, b) for skader, der opstår på grund af misligholdelse af en forpligtelse i kontrakten (en forpligtelse, hvis indfrielse er en forudsætning for den korrekte gennemførelse af kontrakten, og hvis overholdelse kontraktparterne generelt har tiltro til og må have tiltro til). I sidstnævnte tilfælde er hæftelsen imidlertid begrænset til en godtgørelse for den forudselige og direkte skade, der typisk indtræder.

 

7. Udelukkelse

LIDL forbeholder sig retten til at udelukke personer, der ikke overholder konkurrencebetingelserne eller på anden måde retsstridigt deltager eller forsøger at deltage i konkurrencen og forhindre deres deltagelse. Alle brugere, der bruger forbudte midler for at deltage (f.eks. hacking-tools, vira, trojaner, falske brugeroplysninger osv.), bliver ekskluderet. Det er ikke tilladt for spillegrupper, automatiske tjenester eller professionelle tjenester at deltage i konkurrencen eller på anden måde via it-systemer at tilgå konkurrencen, da konkurrencedeltagelse alene kan ske ved fysiske personer.

 

8. Afbrydelse i utide

LIDL forbeholder sig retten til at afbryde eller suspendere konkurrencen uden forudgående varsel af årsager, som LIDL ikke har kontrol over. LIDL kan tvinges til denne beslutning af følgende grunde:

- på grund af tekniske årsager (f.eks. vira i systemet, manipulation eller hardware- og softwarefejl osv.) eller

- hvis konkurrencen af retslige årsager ikke kan gennemføres i henhold til de fastlagte bestemmelser og betingelser.

Hvis afbrydelsen er forårsaget af en deltagers retsstridige og selvforskyldte opførsel, har LIDL ret til at opkræve erstatning fra deltageren, der modsvarer den opståede skade.

 

9. Skatter og afgifter

Fordelene i denne konkurrence er skattefri for vinderne. Gevinstafgiften er afholdt af LIDL efter gældende regler.

 

10. Gældende lovgivning

Konkurrencen udbydes og fordelene kan kun indløses i Danmark, hvorfor konkurrencen er underlagt dansk ret, og alle tvister der måtte udspringe af deltagelse i konkurrencen, skal afgøres efter dansk ret.

Lidl Danmark K/S, 13.04.2022
 

 

Kampagneperiode: 01.05.2022 – 31.05.2022

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S Profilvej 9 6000 Kolding CVR Nr.: 26630797. Konkurrencen er købsbetinget.

 

I.  Konkurrencebetingelser

Du deltager i konkurrencen ved at indsende lodder via Lidl Plus-appen i perioden 01.05.2022 – 31.05.2022. For at få ét lod i konkurrencen skal du samle 4 mærker. Disse mærker optjenes, når du handler i Lidl og scanner dit Lidl Plus-kort i Lidl Plus-appen. Ét mærke optjenes pr. 100 kr., du bruger i Lidl fratrukket nedenstående kuponer og varer. Jo flere mærker du optjener, jo flere lodder kan du indsende.

Følgende bliver fratrukket dit indkøb i forbindelse med vurderingen af om lodder optjenes:
- Kuponer med en kontantrabat herunder goodwill, 5 kr. Skrab Plus-kupon og 20 kr. Kupon Plus-kupon.
- Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt pant.

Eksempel:

- Køb af produkter til i alt 105 kr.
- Ved samme køb anvendes Goodwill-kupon på 20 kr.
- Prisen for produkterne bliver 85 kr., og dermed modtager kunden ikke et mærke, idet der skal købes for 100 kr. for at optjene 1 mærke.

 

1.  Berettigelse for deltagelse

Alle personer over 18 år med bopæl i Danmark er berettiget til at deltage. Deltagelse forudsætter download af Lidl Plus-appen samt aktivt medlemskab af Lidl Plus. Ved at deltage accepterer deltageren automatisk konkurrencebetingelserne og bekræfter at være fyldt 18 år. Det er ikke tilladt at deltage i en andens navn. Medarbejdere hos Lidl Danmark K/S og de koncernforbundne virksomheder samt de pågældende personers familie (husstand) må ikke deltage i konkurrencen. Udtrækningen af vinderne foregår ud fra tilfældighedsprincippet mellem alle deltagere, som opfylder konkurrencebetingelserne i konkurrenceperioden 01.05.2022 – 31.05.2022.

 

2.  Indsamling af mærker og deltagelse i lodtrækningen

I forbindelse med hvert indkøb, hvor du identificerer dig ved kassen via Lidl Plus-appen, samles der automatisk mærker i appen. En købsværdi på 100 kr. svarer til ét mærke jf. dog ovenfor. Så snart der er samlet mindst 4 mærker i appen, bliver du opfordret til at deltage i konkurrencen ved at sende en tilmelding direkte fra appen. Vær opmærksom på, at du ikke deltager i konkurrencen, førend du har indsendt dit lod.

 

3.  Udlodning af præmierne og underrettelse af vinderne

Ved afsendelsen af tilmeldingen til konkurrencen overføres deltagerens kunde-ID og, såfremt den pågældende deltager vinder, tillige det fornavn, efternavn, e-mail og telefonnummer, som blev gemt i appen i forbindelse med registreringen, fra den dataansvarlige Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm til Lidl Danmark K/S.

Personer, der vinder en præmie, bliver underrettet direkte pr. telefon. I forbindelse med denne underretning vil vinderne blive opfordret til at meddele Lidl Danmark K/S deres e-mail og de supplerende kontaktoplysninger, der er nødvendige for at kunne fremsende eller over-række præmierne til vinderne. Præmierne vil blive sendt til vindernes adresse efter nærmere aftale. Hvis det registrerede telefonnummer skulle være ugyldigt på grund af fejlagtige oplysninger, bortfalder kravet på præmien og på at deltage i konkurrencen uden videre. Hvis en deltager ikke svarer eller ikke kan træffes inden for 7 dage efter tidspunktet for underretningen, bortfalder vedkommendes krav på præmien.

Trækning af vinderne foregår elektronisk ud fra tilfældighedsprincippet uden overværelse af en notar. Udtrækningen finder sted umiddelbart efter konkurrencens afslutning ved, at der genereres et udtræk af alle deltagere. Jo flere lodder deltageren har indsendt, jo flere gange fremgår deltageren på listen. Chancen for at vinde afhænger derfor af antal lodder, der indsamles og indsendes via Lidl Plus. Derefter anvendes en random number generator, der angiver et nummer. Der udtrækkes 5 vindere. Deltagernes rækkefølge på listen afgør, hvem der vinder. Vinderne offentliggøres på https://www.lidl.dk/information/konkurrencer umiddelbart efter, at præmierne er overrakt eller sendt til vinderne.

 

4.  Præmier

Der udtrækkes 5 vindere, som hver modtager en præmie. Præmien er Lidl-gavekort til en værdi af 10.000 kr.

 

5. Afsluttende bestemmelser

Præmierne kan ikke overdrages til tredjepart. Lidl Danmark K/S er generelt ikke ansvarlig for rigtigheden og fuldstændigheden af samtlige oplysninger. Lidl Danmark hæfter derfor ikke for, at deltagernes oplysninger er korrekte og fuldstændige. Deltagerne kan ikke gøre godtgørelse, skadeserstatning eller andre krav gældende over for Lidl Danmark.

 

 

II. Oplysninger om databeskyttelse

 

1.  Dataansvarlig

Lidl Danmark K/S Profilvej 9 6000 Kolding CVR Nr.: 26630797, er ansvarlig for behandlingen af deltagernes personoplysninger. Lidl Danmark K/S har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes på databeskyttelse@lidlplus.dk

 

2.  Datakategorier og datakilder

Lidl Plus er Lidl-koncernens kundeserviceprogram, der drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm. For yderligere oplysninger om databeskyttelse eller brugerbetingelser for Lidl Plus tryk her (https://www.lidl.dk/lidl-plus/brugerbetingelser).

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S. Med henblik på gennemførelsen af konkurrencen overfører Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland, følgende personoplysninger til Lidl Danmark K/S:

  • kunde-ID for alle deltagere i konkurrencen
  • for vinderens/vindernes vedkommende tillige for- og efternavn samt telefonnummer

Derudover kan Lidl Danmark K/S indsamle de yderligere personoplysninger direkte fra vinderen/vinderne, som er nødvendige for at kunne fremsende eller overrække præmien.

 

3.  Formålet med databehandlingen og retsgrundlag

Lidl Danmark K/S bruger udelukkende de personoplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen, til afvikling af konkurrencen (fx udtrækning og underretning af vindere, fremsendelse af præmier). Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencer er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 b. Uden de pågældende oplysninger er det ikke muligt at deltage i konkurrencen.

Såfremt der afgives en samtykkeerklæring i forbindelse med konkurrencen, er retsgrundlaget for den databehandling, der er baseret på samtykket, databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 a.

 

4.  Modtagere/modtagerkategorier:

Personoplysninger videregives udelukkende til tredjemand, såfremt dette er nødvendigt med henblik på afvikling af konkurrencen (fx fremsendelse af præmier via en logistikvirksomhed) eller med henblik på offentliggørelse af vinderne (fx på Facebook).

 

5.  Opbevaringstid/kriterier for fastsættelse af opbevaringens varighed:

Deltagernes personoplysninger slettes, når konkurrencen er afsluttet, og vinderne er blevet offentliggjort. I forbindelse med gavepræmier opbevares vindernes personoplysningerne i op til 5 år plus løbende år af Lidl Danmarks regnskabsår, som slutter hvert år d. 28. februar.

 

6.  Den registreredes rettigheder

Deltageren har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der behandles om vedkommende. Desuden har deltageren ret til at få sine personoplysninger berigtiget eller slettet, til at kræve begrænsning af behandlingen af sine personoplysninger samt til at modtage de pågældende personoplysninger i et struktureret format. Deltageren kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, der er nødvendig af hensyn til Lidl Danmark K/S eller tredjemands legitime interesser. Såfremt deltageren har givet samtykke i forbindelse med konkurrencen, har deltageren til enhver tid mulighed for at trække sit samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Derudover kan deltageren rette henvendelse til tilsynsmyndighederne for databeskyttelse, især i det medlemsland, hvor deltageren har bopæl, eller hvor den formodede overtrædelse har fundet sted.