Kan familien Andersen få alt til deres julemiddag for 8 personer til under 1.500 kr. i Lidl?

Julen er fyldt med traditioner, og den koster mange klejner! Især når alle i familien har deres egne små ønsker til julemiddagen. Men bare rolig, i Lidl kan hele familien få opfyldt deres ønsker – også helt uden at det behøver koste en formue. Vi har monteret et kamera på en indkøbsvogn og udfordret familien Andersen, som normalt ikke handler i Lidl, til at handle til julemiddagen i en af vores butikker til under 1.500 kr.

Mon det lykkes for dem, så alle kan få en rigtig GlædeLidl Jul?

#enlidljuleudfordring 

Mød familien Andersen

And eller flæskesteg? Frisk eller syltet rødkålssalat? Og bør der egentlig både være brunede og hvide kartofler til julemiddagen? Det er den evige diskussion hos familien Andersen. Men behøver det egentlig være enten eller?

December er noget helt særligt, ikke mindst for en børnefamilie som familien Andersen. Her starter julen den 1. december med fuldt drøn på drillenisser, julepynt og kalendergaver. Familien elsker traditioner, og jo flere familiemedlemmer de kan samle om bordet, desto bedre. Og selvom de er mange, skal der ikke spares på noget, for som de siger ”julen er magisk”.

 

 

Priser er beregnet for indkøb foretaget d. 11.11.19. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer.
Herunder kan du se, hvad familien købte for til deres julemiddag for 8 personer.

Lidls julekatalog

Bliv inspireret til julens mange traditioner med opskrifter og tilbud på alt fra julebag til den helt store julemiddag. Skab hyggelige stunder ved at lave din egen julepynt - eller find de festlige dekorationer til en mindeværdig jul.

Bliv inspireret og overrasket med Lidls julekatalog.

Se julekataloget her