Mød nogle af vores danske leverandører

Folk der handler i Lidl, kender vores høje kvalitet.

Men hvad sker der mon, hvis fem forbrugere, som normalt ikke handler i Lidl, møder et udpluk af vores danske leverandører og får mulighed for at se, hvor nogle af vores varer kommer fra? Følg de fem forbrugere i deres møde med nogle af vores danske leverandører.

#LidlOverrasker

Østervang Sjælland

Tenna tvivlede på kvaliteten af Lidls produkter. Heldigvis blev hun positivt overrasket, da hun tilbragte en dag sammen med Peter fra Østervang Sjælland, som er en af vores leverandører af pæredanske tomater og agurker. Her oplevede Tenna på første hånd, hvordan Peter konstant holder øje med sine grøntsager og tester dem, så kun de bedste kommer gennem nåleøjet og ud i Lidls butikker. Det overraskede især Tenna, at Peters tomater og agurker alle bliver håndplukket, så de skånes mest muligt.

#LidlOverrasker
Barrit Mejeri

Barrit Mejeri

Lars troede ikke, at man ikke kunne få kvalitetsprodukter i Lidl. Han blev derfor noget overrasket, da vi tog ham med til Barrit Mejeri – der er en af de lokale leverandører, som gourmetkokken Wassim og Lidl sammen har udvalgt til WH-serien. Mejeriet er et af Danmarks mindste og ældste andelsmejerier, og det drives af bestyrerparret Helle og Brian. Her producerer de økologisk flødeost til Lidl efter stolte danske traditioner.  

Limfjordens Rodfrugter Media & Text

Limfjordens Rodfrugter

Camilla troede, man kun kan få tyske grøntsager i Lidl. Men så inviterede vi hende med til Nordjylland for at besøge Niels fra Limfjordens Rodfrugter, en af vores mange danske leverandører inden for frugt og grønt. Hos Niels får vi friskopgravede gulerødder hele året rundt. Om vinteren lægges der nemlig et lag halm på jorden, hvor gulerødderne er plantet, så de kan ligge og lunt og godt. Niels har leveret gulerødder og andre rodfrugter til Lidl i mere end et årti.

Limfjordens Rodfrugter Media & Text
Gundestrup Mejeri

Gundestrup Mejeri

Jann troede, at Lidl kun har tysk ”gummi-ost”. Den opfattelse blev dog ændret, da han besøgte Jørgen fra Gundestrup Mejeri på Fyn, én af vores mejerileverandører, og satte tænderne i en håndlavet rygeost. Jørgen lever og ånder for sit arbejde og sætter en ære i blandt andet at levere rigtig rygeost til Lidl

Martins gård i Jylland

Martins gård i Jylland

Kan man kun få tysk kød i Lidl? Det troede Susanne, inden hun besøgte Martin på hans gård i Midtjylland, hvor vores rib eye steaks og højrebsbøffer bl.a. kommer fra. Hos Martin blev Susanne vist rundt i stalden, hvor hun mødte køer, der muh’ede på klingende jysk.

Martins gård i Jylland
Vores leverandører – behind the scenes

Vores leverandører - behind the scenes

Se med bag kameraet, da vi filmede mødet mellem Camilla og Niels, Jann og Jørgen samt Susanne og Martin.