Udvalgte produkter

Danablu 60+/36%
Mycella 60+/36%
Lemon twist

 

 

 

 

Wassim

Manden bag produkterne  

Gourmetkokken Wassim må siges at være én af landets bedste. Han er bl.a. kendt fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus.

 

 

 

 

Barrit Mejeri IMT

Barrit Mejeri

Barrit Mejeri er fra 1887 og et af Danmarks ældste og mindste andelsmejerier. Mejeriet har specialiseret sig i fremstilling af flødeost, som produceres efter stolte danske traditioner. Mejeriet drives af bestyrerparret Brian og Helle Madsen og ejes af danske lokale landmænd fra Bjerre Herred – et naturskønt område.

Barrit Mejeri

Økologisk flødeost efter stolte danske traditioner

Lars troede ikke, at man kunne få kvalitetsprodukter i Lidl. Han blev meget overrasket, da vi tog ham med til Barrit Mejeri – der er en af de lokale leverandører, som gourmetkokken Wassim og Lidl sammen har udvalgt til WH-serien. Barrit Mejeri fra 1887 er et af Danmarks ældste og mindste andelsmejerier og drives af bestyrerparret Helle og Brian Madsen. På andelsmejeriet produceres der økologisk flødeost til Lidl efter stolte danske traditioner.

 

 

Mols Organic

Mols Organic

Siden 1972 har Rømer-familien arbejdet med økologi som deres store passion. Denne passion har de bragt med sig, da de i 2014 startede Mols Organic, som fremstiller en serie af produkter med konstant stor fokus på friske, økologiske råvarer og ingredienser af den bedste kvalitet. Da de er bevidste om, at smag og kvalitet altid går hånd i hånd, udvælger de deres råvarer og underleverandører med stor omhu.

 

 

Mayoriet

Mayoriet

Mayoriet hører til på Samsø, hvor firmaet blev stiftet i 2016 af to kokke og gode venner. Filosofien er at skabe produkter, der har den perfekte balance mellem det salte, det søde, det syrlige, det bitre og umami. Mayonnaiserne hylder friske råvarer, og derfor er ingredienserne altid de bedste, Mayoriet kan finde. Alle mayonnaiserne er lavet med økologiske æg og hvidvinseddike. Der er tale om mayonnaise med nordisk smag, der giver forbrugerne nye smagsoplevelser. Alle ingredienserne spiller sammen og giver en unik smagsoplevelse. Her er et produkt, som højner kvaliteten på de måltider, der laves ude i hjemmene,  køkkenerne, haverne og mange andre steder. Smagen af krydderurter og grøntsager skinner så meget igennem i mayonnaiserne, at det er som at gå ud at tage en bid af urtehaven.

Mayoriet

 

 

 

 

Søger du inspiration til en gæstemiddag, som gerne må smage af gourmet? Gourmetkokken Wassim deler her sine egne opskrifter på festmad, som kan pifte hver en middag op. Du finder opskrifter på gæstemad til en hel menu – forret, hovedret og dessert – så dine gæster kan gå glade hjem.

"Vi skal nyde smagen, duften, konsistens ... Mad er ikke noget, der bare skal overstås, det skal være en højtid igen," siger Wassim.

Velbekomme!

 

 

 

 

Der tages forbehold for udsolgte varer, billede- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.