Wassim

Manden bag produkterne  

Gourmetkokken Wassim må siges at være én af landets bedste. Han er bl.a. kendt fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus.

Jeg vil gerne invitere dig med på en rejse. Det er en rejse rundt i Danmark, hvor vi skal smage brød, kager, ost, chokolade og meget mere. Produkterne kommer bl.a. fra små, lokale producenter, der har øje for det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi skal nyde duften, smagen og konsistensen af de produkter, der er håndplukket til dig. Det bliver surt, sødt, koldt og krydret, og jeg lover dig, at du vil blive overrasket. Er du klar? - Wassim

Gourmetinspiration til jul og nytår

WH e-hhz

Udvalgte produkter

Økoladen

Gourmetkokken Wassim har sammen med Økoladen udviklet en række økologiske varer til Lidl i WH-serien. I foråret 2019 blev de første produkter lanceret, nemlig to varianter af pålægschokoladen. I dag har WH-serien flere lækre, økologiske produkter fra Økoladen, bl.a. fløjlsblød mandelnougat, marcipan og chokolade.

Økoladen er en familiedrevet økologisk chokoladefabrik beliggende på Sydsjælland i den lille by Ørslev. Økoladen blev grundlagt i 2004 af Jan Elmelund, og siden åbningen har visionen været at skabe det bedst mulige stykke chokolade af de reneste råvarer, med respekt for omgivelserne, medarbejderne og selvfølgelig miljøet. Dygtige og engagerede medarbejdere sætter deres unikke præg på hver enkelt chokolade, så derfor findes der heller ikke to chokolader, som er ens. Dermed er der tale om produkter lavet af ’Dansk Håndværk’, hvor kvalitet og engagement går hånd i hånd. Økologi og godt håndværk er vejen frem, ét stykke økologisk chokolade ad gangen.

Barrit Mejeri IMT

Barrit Mejeri

Barrit Mejeri er fra 1887 og et af Danmarks ældste og mindste andelsmejerier. Mejeriet har specialiseret sig i fremstilling af flødeost, som produceres efter stolte danske traditioner. Mejeriet drives af bestyrerparret Brian og Helle Madsen og ejes af danske lokale landmænd fra Bjerre Herred – et naturskønt område.

Barrit Mejeri IMT

 

Søger du inspiration til en gæstemiddag, som gerne må smage af gourmet? Gourmetkokken Wassim deler her sine egne opskrifter på festmad, som kan pifte hver en middag op. Du finder opskrifter på gæstemad til en hel menu – forret, hovedret og dessert – så dine gæster kan gå glade hjem.

"Vi skal nyde smagen, duften, konsistens ... Mad er ikke noget, der bare skal overstås, det skal være en højtid igen." - Wassim

Velbekomme!

Der tages forbehold for udsolgte varer, billede- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.