Kom godt fra start med Lupilu

En lille ny betyder masser af nye indkøb, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af det, som du og din baby skal bruge på hvert et lille skridt på vejen.

Under vores eget mærke Lupilu tilbyder vi alt lige fra bleer og plejeprodukter til alverdens måltider og snacks. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de mindste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Se vores store udvalg af Lupilu-produkter i din lokale Lidl-butik.

Bestil en babypakke

Babypakke

Det er stort at blive forælder, og at der er nok at se til specielt i begyndelsen. Nye vaner skal dannes og uforudsigelige spørgsmål dukker op. Vi vil gerne hjælpe dig og din baby godt på vej, så I kan koncentrere jer om at nyde alt det nye. Derfor har vi lavet en babystartpakke til jer. Babypakken er fyldt med produkter fra vores egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Det er så dyrt at få børn, siger man, men med Lupilu behøver god kvalitet altså ikke at koste kassen.

Vores babypakke er for alle kommende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.

Bestil babypakken

Til dig og dit barn

  • En økologisk start på livet

    Vidste du, at du kan finde Lupilu pure collection og mange andre  børnetøjskollektioner i vores butikker flere gange om året? Lupilu pure collection er en serie af babytøj, der er lavet af bæredygtigt økologisk bomuld, du kan stole på. Tilmeld dig vores nyhedsmail her og følg med i, hvornår du kan finde vores børnetøjskollektioner i din Lidl.

  • Vidste du, at ...

    ... vi udover børnetøj også tit har andre gode produkter til dig, der er gravid eller har små børn? Til Lidl-pris. Naturligvis. Prøv fx vores ammepude eller ventetøj, som er OEKO-TEX mærket. Vores ammetøj har en rigtig god bærekomfort pga. den store andel af bomuld, der er i tøjet. Hold øje med varene i vores tilbudsavis.

Inspiration til babyopskrifter