Gratis babypakke til alle kommende og nybagte forældre

Er der en baby på vej? Så kan du nemt og hurtigt bestille en gratis babypakke fra Lidl. Hos Lidl ved vi, at der er er nok at se til, når man bliver forælder, derfor vil vi gerne hjælpe dig og din baby godt på vej med en gratis babystartpakke fyldt med produkter fra vores egen babyserie Lupilu. Babypakken indeholder blandt andet bleer, prøver på vores Lupilu plejeserie til børn (shampoo, zink, bodylotion) og en sut, som naturligvis er mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de mindste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris, og derfor har vi fyldt babypakken med lidt af det, som du og din baby skal bruge til hvert et lille skridt på vejen!

Hvis du, ligesom vi, kan lide vores produkterne i babypakken, så kan du selvfølgelig altid finde dem i en af vores mange butikker. Du finder selvfølgelig også både testvindende bleer, engangspusleunderlag og -hagesmække, vådservietter i rejsestørrelse til pusletasken, ammeindlæg, sutter og super smarte sutteflasker med varmefølsom bund, som advarer dig, hvis mælken er for varm samt GOTS-certificeret babytøj. Når baby bliver lidt større og det er tid til skemad, så kan du også finde forskellige varianter af Lupilu babymad og -snacks – og heller ikke her går vi på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Vores babypakke er for alle kommende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.

babyflyer

Tilmeld dig nyhedsmailen og få vores eksklusive babybrochure

Tilmeld dig vores nyhedsmail, når du bestiller babypakken og få eksklusiv adgang til vores babybrochure.

Følg nedenstående vejledning for at bestille og afhente din babypakke.

  1. Følg nedenstående vejledning for at bestille og afhente din babypakke.
  2. Udfyld nedenstående.
  3. Du modtager herefter en SMS, som skal bruges ved indløsning.
  4. Når du er i butikken, klikker du på linket - din mobilkupon åbnes.
  5. Du viser din SMS med din mobilkupon til medarbejderen ved kassen, der herefter udleverer pakken.

Kender du andre, der vil få glæde af en babypakke?

Måske kender du andre vordende mødre eller fædre, der gerne vil have en gratis babypakke? Du kan evt. sprede ordet i mødre- eller fædregruppen eller dele billeder af babypakken på sociale medier. På den måde er du med til at hjælpe andre med at få bugt med de mange tanker om forberedelse og indkøb, der skal ordnes, før baby kommer til verden – og du gør en god gerning for deres kommende lille ny, som får en god start på livet med vores babystartpakke.

Alle nyankomne børn skal have ret til en babypakke, så de kommer godt fra start. Hvis en babystartpakke lyder som noget for jer, kan I udfylde formularen længere oppe, og så går der ikke længe, før I kan hente startpakken til baby.