Stolt Officiel Partner for UEFA EURO 2024™

Som stolt Officiel Partner for UEFA EURO 2024™ deler vi din passion for fodbold og er her for at støtte dig og dit hold hele vejen igennem turneringen uanset om du er en af spillerne, der løber ind på banen, ser med på tribunerne til kampene eller er derhjemme, når kampen løber over skærmen. Som Officiel Partner for UEFA EURO 2024™ ønsker vi at sætte fokus på det, vi ved, familier værdsætter mest – kvalitetstid sammen. Med 51 kampe spækket med spænding og drama er der masser af muligheder for at samles om vores fælles passion – fodbold.


Lidl - vi er på dit hold!

Vi ønsker at inspirere vores kunder med frisk frugt og grønt. Vores slogan "We´re on your team" er derfor også mere end bare et slogan. Det er et løfte om at være en trofast og engageret partner for vores kunder over hele Europa. Vi vil inspirere med vores udvalg af frisk frugt og grønt og skabe uforglemmelige oplevelser for alle - fra spillerne på banen til fansene på tribunerne og til fansene derhjemme, som ser med, når kampen løber over skærmen.

Oplev magien på tættere hånd til vores Lidl Fan Feste i København.

I samarbejde med FanParks byder vi velkommen til vores storskærmsevent i København, hvor fans fra nær og fjern kan opleve UEFA EURO 2024™ på tættere hånd. Få styr på fodboldfeberen med spændende aktiviteter, madboder, konkurrencer og en uforglemmelig atmosfære, når kampene vises på en af de to storskærme. Kom og mød os til storskærmseventet på Islands Brygge til en uforglemmelig fodboldfest. Vi står klar med lækre smagsprøver fra vores friske sortiment til at sparke fodboldstemningen i gang. Vi byder også ind med sjove konkurrencer om spændende præmier.

Hvor finder du os på pladsen?

Hvor finder du os på pladsen?

Som sponsor for storskærmseventet byder vi sammen velkommen til en fest for alle. Pladsen byder velkommen til op til 8.000 gæster pr. dag til alle 51 kampe, som spilles fra 14. juni til og med 14. juli. Glem ikke, at pladsen også byder på fri entré, så alle kan være med til at heppe på spillerne, når de skal kæmpe om at blive vinderen af UEFA EURO 2024™.


Så er der blot tilbage at sige: Kom og vær med til #LidlFanFeste!


Praktiske oplysninger:

Sted: Islands Brygge, København.

Dato: 14. juni t.o.m. 14. juli

Tid: Pladsen åbner 2 timer før kampstart (gældende fra første kamp på dagen).

Entre: Fri entré