Konkurrencer og spil

Konkurrencer og spil

Er du også vild med at spille og vinde? Begge dele får du som medlem af Lidl Plus mulighed for. I Lidl Plus-appen har du nemlig mulighed for at vinde store præmier og stærke rabatter igennem vores mange forskellige konkurrencer og spil. Konkurrencerne kører løbende flere gange om året.


Skrab Plus

1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort, får du et digitalt skrabelod i appen.

2. Skrab loddet og se, om du er den heldige vinder af en ekstra kupon.

3. Hvis du vinder, kan du finde din kupon under "Kuponer" i menuen nederst på hjemmeskærmen i appen.


Roulette

1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort, får du en digital roulette i appen.

2. Spin rouletten og se, om du er den heldige vinder af en ekstra kupon.

3. Hvis du vinder, kan du finde din kupon under "Kuponer" i menuen nederst på hjemmeskærmen i appen.


Samlemærkekonkurrence

Saml mærker igennem dine Lidl Plus-køb og vind eksklusive præmier. Værdien af mærkerne og antal mærker til et lod varierer.


1. Når du scanner dit Lidl Plus-kort ved kassen, vil du automatisk optjene samlemærker, når du køber for 1 mærkes værdi eller derover.

2. Når du har optjent det påkrævede antal mærker, kan du indsende et lod i appen.

3. Når du har indsendt dine lodder i appen, deltager du i lodtrækningen.


Brug af funktionerne forudsætter download og aktivt medlemskab af Lidl Plus.

Konkurrencebetingelser og oplysninger om databeskyttelse for LEGOLAND samlemærkekonkurrence 2023


Kampagneperiode: 05.11.2023-02.12.2023


Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S Profilvej 9 6000 Kolding CVR Nr.: 26630797.

Konkurrencen er købsbetinget.


I. Konkurrencebetingelser

Du deltager i konkurrencen ved at indsende lodder via Lidl Plus-appen i perioden 05.11.2023-02.12.2023. Du optjener lodder, når du handler i Lidl og scanner dit Lidl Plus-kort ved kassen. Et lod optjenes pr. 250 kr., du køber for i Lidl i ét samlet køb, fratrukket nedenstående kuponer og varer. Jo mere du handler for, jo flere lodder kan du indsende og desto større bliver din vinderchance.

Følgende bliver fratrukket dit indkøb i forbindelse med vurderingen af, om lodder optjenes:

- Kuponer med en kontantrabat herunder goodwill, 5 kr. Skrab Plus kuponer og Kupon Plus kuponer.

- Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt pant.

Eksempel:

- Køb af produkter for i alt 265 kr.

- Ved samme køb anvendes Goodwill-kupon på 20 kr.

- Det samlede beløb reduceres til 245 kr., og dermed modtager kunden ikke et lod, idet der skal købes for 250 kr. for at optjene 1 lod.


1. Berettigelse for deltagelse

Alle personer over 18 år med bopæl i Danmark er berettiget til at deltage. Deltagelse forudsætter download af Lidl Plus-appen og aktivt medlemskab af Lidl Plus. Ved at deltage accepterer deltageren automatisk konkurrencebetingelserne og bekræfter at være fyldt 18 år. Det er ikke tilladt at deltage i en andens navn. Medarbejdere hos Lidl Danmark K/S og de koncernforbundne virksomheder samt de pågældende personers familie (husstand) må ikke deltage i konkurrencen. Udtrækningen af vinderne foregår ud fra tilfældighedsprincippet mellem alle deltagere, som opfylder konkurrencebetingelserne i konkurrenceperioden 05.11.2023-02.12.2023.


2. Indsamling af lodder og deltagelse i lodtrækningen

I forbindelse med hvert indkøb, hvor du identificerer dig ved kassen via Lidl Plus-appen, samles der automatisk lodder i appen. En købsværdi på 250 kr. i et samlet køb svarer til ét lod jf. dog ovenfor. Så snart du har 1 lod, kan du deltage i konkurrencen ved at indsende dit lod direkte fra appen. Vær opmærksom på, at du ikke deltager i konkurrencen, førend du har indsendt dit lod.


3. Udlodning af præmierne og underrettelse af vinderne

Ved afsendelsen af tilmeldingen til konkurrencen overføres deltagerens kunde-ID og, såfremt den pågældende deltager vinder, tillige det fornavn, efternavn, hjemby, e-mail og telefonnummer, som blev gemt i appen i forbindelse med registreringen, fra den dataansvarlige Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland ,til Lidl Danmark K/S.

Personen, der vinder hovedpræmien, bliver underrettet pr. telefon ugen efter konkurrencens afslutning. Hvis det registrerede telefonnummer skulle være ugyldigt på grund af fejlagtige oplysninger, bortfalder kravet på præmien og på at deltage i konkurrencen uden videre. Hvis en deltager ikke svarer inden for 3 dage efter tidspunktet for underretningen, bortfalder vedkommendes krav på præmien.

Personer, der vinder sidepræmien, bliver underrettet pr. e-mail. Der trækkes lod om 5 sidepræmier hver uge i konkurrenceperioden. Der opfordres derfor til at holde øje med din e-mail indbakke ugen efter konkurrenceperioden. Ved at deltage giver du derfor samtykke til at modtage mail fra vores konkurrencemail: konkurrence@lidl.dk Hvis den registrerede e-mailadresse skulle være ugyldig på grund af fejlagtige oplysninger, bortfalder kravet på præmien og på at deltage i konkurrencen uden videre. Hvis en deltager ikke svarer inden for 7 dage efter tidspunktet for underretningen, bortfalder vedkommendes krav på præmien.

I forbindelse med denne underretning vil vinderne blive opfordret til at meddele Lidl Danmark K/S de supplerende kontaktoplysninger, der er nødvendige for at kunne overrække præmierne til vinderne. Præmierne vil blive sendt til vinderne efter nærmere aftale.

Trækning af vinderne foregår elektronisk ud fra tilfældighedsprincippet uden overværelse af en notar. Der udtrækkes 21 vindere i alt – 1 vinder af hovedpræmien og 20 vindere af sidepræmien. For sidepræmierne trækkes der 5 vindere hver uge under konkurrenceperioden ved, at der genereres et udtræk af alle deltagere fra den pågældende uge. Udtrækningen af hovedpræmien finder sted umiddelbart efter konkurrenceperioden ved, at der genereres et udtræk af alle deltagere fra konkurrenceperioden.

Jo flere lodder deltageren har indsendt, jo flere gange fremgår deltageren på listen. Chancen for at vinde afhænger derfor af antal lodder, der indsamles og indsendes via Lidl Plus. Derefter anvendes en random number generator, der angiver et nummer. Deltagernes rækkefølge på listen afgør, hvem der vinder. Vinderne offentliggøres på https://www.lidl.dk/information/konkurrencer umiddelbart efter, at præmierne er overrakt eller sendt til vinderne. Fornavn, første initial af efternavnet og hjemby offentliggøres for hver vinder.


4. Præmier

Der udtrækkes:


1 vinder af hovedpræmien. Præmien inkluderer følgende:


  • Nytårsfest på Hotel LEGOLAND® for 2 voksne og 2 børn - værdi op til 6.995 kr.
  • Inkl. 1 overnatning på Hotel LEGOLAND® fra 31. dec. 2023-1. jan. 2024
  • Inkl. endagsbilletter til LEGOLAND® d. 31. dec. 2023
  • Inkl. 3-retters menu og drikkevarer (sodavand, vin og øl) d. 31. dec. 2023
  • Inkl. Morgenmad d. 1. jan. 2024

Nytårsfest på Hotel LEGOLAND® skal bookes inden 23. december 2023. Er man som vinder forhindret i at deltage i Nytårsfesten på Hotel LEGOLAND® 2023 er præmien i stedet 1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og endagsbilletter til LEGOLAND® (værdi op til kr. 4.995). Denne præmie er gyldig til sæson 2024 eksklusiv juli. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.


Foruden ovenstående hovedpræmie udloddes 20 sidepræmier. Vinderne får hver en præmie bestående af:

• 1 x LEGO ® City julekalender til en værdi af 240 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre præmier.


5. Afsluttende bestemmelser

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til tredjepart. Lidl Danmark K/S er generelt ikke ansvarlig for rigtigheden og fuldstændigheden af samtlige oplysninger. Lidl Danmark K/S hæfter derfor ikke for, at deltagernes oplysninger er korrekte og fuldstændige. Deltagerne kan ikke gøre godtgørelse, skadeserstatning eller andre krav gældende over for Lidl Danmark K/S.II. Oplysninger om databeskyttelse


1. Dataansvarlig

Lidl Danmark K/S Profilvej 9 6000 Kolding CVR Nr.: 26630797 er ansvarlig for behandlingen af deltagernes personoplysninger. Lidl Danmark K/S har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes på databeskyttelse@lidlplus.dk.


2. Datakategorier og datakilder

Lidl Plus er Lidl-koncernens kundeserviceprogram, der drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland. For yderligere oplysninger om databeskyttelse eller brugerbetingelser for Lidl Plus tryk her (https://www.lidl.dk/lidl-plus/juridisk-information).

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S. Med henblik på gennemførelsen af konkurrencen overfører Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland, følgende personoplysninger til Lidl Danmark K/S:

- kunde-ID for alle deltagere i konkurrencen

- for vinderens/vindernes vedkommende tillige for- og efternavn samt e-mailadresse og telefonnummer.

Derudover kan Lidl Danmark K/S indsamle de yderligere personoplysninger direkte fra vinderen/vinderne, som er nødvendige for at kunne fremsende eller overrække præmien. Vinderen kan i den forbindelse blive kontaktet på mail og/eller per telefon via af oplysninger, der er blevet afgivet af deltageren.


3. Formålet med databehandlingen og retsgrundlag

Lidl Danmark K/S bruger udelukkende de personoplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen, til afvikling af konkurrencen (fx udtrækning og underretning af vindere, fremsendelse af præmier). Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencer er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 b. Uden de pågældende oplysninger er det ikke muligt at deltage i konkurrencen.

Såfremt der afgives en samtykkeerklæring i forbindelse med konkurrencen, er retsgrundlaget for den databehandling, der er baseret på samtykket, databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 a.


4. Modtagere/modtagerkategorier:

Personoplysninger videregives udelukkende til tredjemand, såfremt dette er nødvendigt med henblik på afvikling af konkurrencen (fx fremsendelse af præmier via en logistikvirksomhed) eller med henblik på offentliggørelse af vinderne (fx på Facebook).


5. Opbevaringstid/kriterier for fastsættelse af opbevaringens varighed:

Deltagernes personoplysninger slettes, når konkurrencen er afsluttet, og vinderne er blevet offentliggjort. I forbindelse med gavepræmier opbevares vindernes personoplysninger i op til 5 år plus løbende år af Lidl Danmarks regnskabsår, som slutter hvert år d. 28. februar.


6. Den registreredes rettigheder

Deltageren har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der behandles om vedkommende. Desuden har deltageren ret til at få sine personoplysninger berigtiget eller slettet, til at kræve begrænsning af behandlingen af sine personoplysninger samt til at modtage de pågældende personoplysninger i et struktureret format. Deltageren kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, der er nødvendig af hensyn til Lidl Danmark K/S eller tredjemands legitime interesser. Såfremt deltageren har givet samtykke i forbindelse med konkurrencen, har deltageren til enhver tid mulighed for at trække sit samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Derudover kan deltageren rette henvendelse til tilsynsmyndighederne for databeskyttelse, især i det medlemsland, hvor deltageren har bopæl, eller hvor den formodede overtrædelse har fundet sted.


Lidl Danmark K/S, 17.10.2023

1. Konkurrencens formål

Lidl Danmark K/S, Carl Blochs Gade 89, 8000 Aarhus, CVR.nr. 26630797 (herefter Lidl) gennemfører en konkurrence via Lidl Plus i alle Lidl-butikker, hvor det kun er muligt for registrerede Lidl Plus-medlemmer at deltage (se lidl.dk/lidlplus og hjælp-sektionen i Lidl Plus-appen). Du deltager ved at tilkendegive din deltagelse gennem en survey, som du finder i appen (via banneret). (se pkt. 3).


2. Deltagere

Alle fysiske personer, der lever op til følgende kriterier, kan deltage, såfremt de er registreret Lidl Plus-kunde:


- Registreret Lidl Plus-kunde

- Mulighed for at downloade Lidl Plus-appen via ”App Store”, ”Google Store” og ”HUAWEI AppGallery”

- Minimumsalder 18 år

- Bopæl i Danmark

- Accept af deltagerbetingelserne i henhold til punkt 3 (accept af lodtrækningen)

3. Deltagelse

Konkurrencen finder sted i følgende tidsrum: 19.11.2023 kl. 00 til 02.12.2023 kl. 23.59.


I dette tidsrum vil du som Lidl Plus-kunde kunne deltage i lodtrækningen om en bamse fra Lidls magiske julekampagne jf. punkt 4. Du deltager ved at besvare et spørgeskema, hvorvidt du ønsker at deltage. Dette spørgeskema kan findes via banneret, som vil være tilgængelig i Lidl Plus-appen i hele konkurrenceperioden. Det er muligt at tilkendegive din deltagelse én gang pr. dag. Jo flere gange du tilkendegiver din deltagelse, jo større chance har du for at vinde.


Du vil inden accepten/afvisning af din deltagelse kort blive informeret om konkurrencen og konkurrencebetingelserne. Herefter vil du blive adspurgt, om du ønsker at deltage i lodtrækningen (Ja eller nej). Det er valgfrit, om du ønsker at deltage i lodtrækningen. Ved at acceptere deltagelsen, accepterer du også deltagerbetingelserne, som du også kan finde på lidl.dk/c/lidl-plus-konkurrencer-og-spil.


4. Præmie

Der udtrækkes 60 vindere ved lodtrækning efter endt konkurrenceperiode, jf. punkt 3. Præmien består af:

- En bamse fra Lidls magiske julekampagne til en værdi af 21,61 kr. pr. stk.

5. Udlodning af præmierne og underrettelse af vinderne

Ved afsendelsen af tilmeldingen til konkurrencen overføres deltagerens kunde-ID og, såfremt den pågældende deltager vinder, tillige det fornavn, efternavn, hjemby, e-mail og telefonnummer, som blev gemt i appen i forbindelse med registreringen, fra den dataansvarlige Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland, til Lidl Danmark K/S.

Personer, der vinder præmien, bliver underrettet pr. e-mail. Der trækkes lod om 60 præmier efter konkurrenceperiodens afslutning. Det er muligt at vinde mere end én gang. Der opfordres derfor til at holde øje med din e-mail indbakke op til to uger efter konkurrenceperioden. Ved at deltage giver du derfor samtykke til at modtage mail fra vores konkurrencemail: konkurrence@lidl.dk. Hvis den registrerede e-mailadresse skulle være ugyldig på grund af fejlagtige oplysninger, bortfalder kravet på præmien og på at deltage i konkurrencen uden videre. Hvis en deltager ikke svarer inden for 7 dage efter tidspunktet for underretningen, bortfalder vedkommendes krav på præmien, og der trækkes ikke en ny vinder af præmien.

I forbindelse med denne underretning vil vinderne blive opfordret til at meddele Lidl Danmark K/S de supplerende kontaktoplysninger, der er nødvendige for at kunne overrække præmierne til vinderne. Præmierne vil blive sendt til vindernes adresse efter nærmere aftale.

Trækning af vinderne foregår elektronisk ud fra tilfældighedsprincippet uden overværelse af en notar. Der udtrækkes 60 vindere i alt. Udtrækningen af præmierne finder sted i op til to uger efter konkurrenceperioden ved, at der genereres et udtræk af alle, som har accepteret at deltage i konkurrencen i konkurrenceperioden. Deltagernes placering på listen vil være tilfældig.

Der anvendes en random number generator, der angiver et nummer. Deltagernes rækkefølge på listen afgør, hvem der vinder. Vinderne offentliggøres på https://www.lidl.dk/information/konkurrencer umiddelbart efter, at præmierne er overrakt eller sendt til vinderne. Fornavn, første initial af efternavnet og hjemby offentliggøres for hver vinder.


6. Forpligtelser

Hver deltager i konkurrencen er indforstået med og accepterer, at Lidl ikke er ansvarlig for fejl, tab og uregelmæssigheder, der kan opstå i forbindelse med forsendelse af information, hvis det skyldes en kommunikationsfejl, en anden fejl eller en forseelse, der er forårsaget af problemer med telekommunikation, datatrafik, overbelastning eller internetforbindelsen eller en hvilken som helst anden grund, der ikke kan tilskrives Lidl.


Lidl hæfter for skade forårsaget ved forsæt og grov uagtsomhed. I tilfælde af simpel uagtsomhed hæfter Lidl kun a) for skader, der vedrører tab af liv eller personskade, b) for skader, der opstår på grund af misligholdelse af en forpligtelse i kontrakten (en forpligtelse, hvis indfrielse er en forudsætning for den korrekte gennemførelse af kontrakten, og hvis overholdelse kontraktparterne generelt har tiltro til og må have tiltro til). I sidstnævnte tilfælde er hæftelsen imidlertid begrænset til en godtgørelse for den forudselige og direkte skade, der typisk indtræder.


7. Udelukkelse

Lidl forbeholder sig retten til at udelukke personer, der ikke overholder konkurrencebetingelserne eller på anden måde retsstridigt deltager eller forsøger at deltage i konkurrencen og forhindre deres deltagelse. Alle brugere, der bruger forbudte midler for at deltage (f.eks. hacking-tools, vira, trojaner, falske brugeroplysninger osv.), bliver ekskluderet. Det er ikke tilladt for spillegrupper, automatiske tjenester eller professionelle tjenester at deltage i konkurrencen eller på anden måde via it-systemer at tilgå konkurrencen, da konkurrencedeltagelse alene kan ske ved fysiske personer.


8. Information om databeskyttelse

Lidl Danmark K/S, Carl Blochs Gade 69, 8000 Aarhus CVR Nr.: 26630797 står for behandlingen deltagernes personoplysninger. Lidl Danmark K/S har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes på databeskyttelse@lidlplus.dk.


9. Datakategorier og datakilder

Lidl Plus er Lidl-koncernens kundeserviceprogram, der drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland. For yderligere oplysninger om databeskyttelse eller brugerbetingelser for Lidl Plus tryk her (https://www.lidl.dk/lidl-plus/juridisk-information).

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S. Med henblik på gennemførelsen af konkurrencen overfører Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland, følgende personoplysninger til Lidl Danmark K/S:

- kunde-ID for alle deltagere i konkurrencen

- for vinderens/vindernes vedkommende tillige for- og efternavn samt e-mailadresse og telefonnummer.

Derudover kan Lidl Danmark K/S indsamle de yderligere personoplysninger direkte fra vinderen/vinderne, som er nødvendige for at kunne fremsende eller overrække præmien. Vinderen kan i den forbindelse blive kontaktet på mail og/eller per telefon via af oplysninger, der er blevet afgivet af deltageren.


10. Formålet med databehandlingen og retsgrundlag

Lidl Danmark K/S bruger udelukkende de personoplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen, til afvikling af konkurrencen (fx udtrækning og underretning af vindere, fremsendelse af præmier). Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencer er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 b. Uden de pågældende oplysninger er det ikke muligt at deltage i konkurrencen.

Såfremt der afgives en samtykkeerklæring i forbindelse med konkurrencen, er retsgrundlaget for den databehandling, der er baseret på samtykket, databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 a.


11. Modtagere/modtagerkategorier:

Personoplysninger videregives udelukkende til tredjemand, såfremt dette er nødvendigt med henblik på afvikling af konkurrencen (fx fremsendelse af præmier via en logistikvirksomhed) eller med henblik på offentliggørelse af vinderne (fx på Facebook).


12. Opbevaringstid/kriterier for fastsættelse af opbevaringens varighed:

Deltagernes personoplysninger slettes, når konkurrencen er afsluttet, og vinderne er blevet offentliggjort. Vinderne vil være offentlige på lidl.dk/lidlplus i 7 dage. I forbindelse med gavepræmier opbevares vindernes personoplysninger i op til 5 år plus løbende år af Lidl Danmarks regnskabsår, som slutter hvert år d. 28. februar.


13. Den registreredes rettigheder

Deltageren har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der behandles om vedkommende. Desuden har deltageren ret til at få sine personoplysninger berigtiget eller slettet, til at kræve begrænsning af behandlingen af sine personoplysninger samt til at modtage de pågældende personoplysninger i et struktureret format. Deltageren kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, der er nødvendig af hensyn til Lidl Danmark K/S eller tredjemands legitime interesser. Såfremt deltageren har givet samtykke i forbindelse med konkurrencen, har deltageren til enhver tid mulighed for at trække sit samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Derudover kan deltageren rette henvendelse til tilsynsmyndighederne for databeskyttelse, især i det medlemsland, hvor deltageren har bopæl, eller hvor den formodede overtrædelse har fundet sted.


Lidl Danmark K/S, 14.11.2023

Butikskonkurrence i udvalgte Lidl-butikker 2023/20241. Konkurrencens formål

Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding, CVR.nr. 26630797 (herefter LIDL) gennemfører en konkurrence via POS-materiale i udvalgte butikker frem til og med februar 2024, hvor det kun er muligt for registrerede Lidl Plus-medlemmer at deltage (se lidl.dk/lidlplus og hjælp-sektionen i Lidl Plus-appen). Konkurrencen er købsbetinget og du deltager automatisk, når du scanner dit Lidl Plus-kort i udvalgte butikker (se pkt. 3).


2. Deltagere

Alle fysiske personer, der lever op til følgende kriterier, kan deltage og vil deltage, såfremt de scanner deres Lidl Plus-kort:


- Allerede registreret som Lidl Plus-kunde

- Mulighed for at downloade Lidl Plus-appen via ”App Store”, ”Google Store” og ”HUAWEI AppGallery”

- Minimumsalder 18 år


3. Deltagelse

Konkurrencen finder sted i følgende tidsrum: 9. april 2023 – 29. februar 2024 i de udvalgte butikkers* åbningstid. I dette tidsrum kan du deltage som registreret Lidl Plus-kunde, og du vil automatisk deltage, hvis du scanner dit Lidl Plus-kort. Du deltager løbende i konkurrencen, så jo flere gange, du scanner dit Lidl Plus-kort per måned, jo større er dine vinderchancer i lodtrækningen.

For at deltage skal du identificere dig som Lidl Plus-kunde, når du betaler ved kassen. Det gør du med dit digitale Lidl Plus-kort ved scanneren eller ved at oplyse dit registrerede mobiltelefonnummer.


* Gælder ved scanning af dit Lidl Plus-kort i følgende butikker indenfor konkurrenceperioden:

DK0165 Varde

DK0151 Odense, Bondovej

DK0112 Ringe

DK0232 Vejle, Vindinggård

DK0309 Odense, Munkebjergvænget

DK0193 Odense, Cikorievej

DK0111 Hobro

DK0132 Århus, Viby, Chr. X

DK0207 Thisted

DK0135 Kolding, Vejlevej

DK0180 Esbjerg, Østervangsvej

DK0118 Kolding, Mosevej

DK0274 Aalborg, Tornhøjvej

DK0175 Silkeborg, Nørrevænget

DK0145 Sæby

DK0154 Holstebro

DK0198 Århus, Hasle, Viborgvej

DK0153 Svendborg

DK0103 Brønderslev

DK0241 Skanderborg

DK0106 Middelfart

DK0221 Århus, Skejby

DK0293 Viborg, Hamlen

DK0249 Aalborg, Grønlands Torv

DK0234 Aalborg, Nørresundby

DK0127 Sønderborg

DK0191 Viborg, Marsk Stigs Vej

DK0156 Nyborg

DK0192 Randers, Jernbanegade

DK0267 Ribe

DK0206 Århus, Brabrand, Gudr

DK0269 Aabenraa

DK0223 Frederiksværk

DK0254 Solrød

DK0146 Holbæk

DK0147 Kbh., Herlev, Stationsalleen

DK0168 Kbh., Ishøj, Industriskellet

DK0121 Vordingborg

DK0261 Jyllinge

DK0240 Kbh., Dyssegård, Vangedevej

DK0184 Nakskov

DK0185 Slagelse, Sorøvej

DK0315 Kbh. Amager Landevej 244

DK0245 Kbh., Tåstrup, City 2

DK0150 Korsør

DK0247 Kbh., Lyngby, Chr. X Allé

DK0275 Kbh., Emdrupvej

DK0228 Sorø

DK0259 Farum

DK0218 Kbh., Hvidovre, Immerkær

DK0187 Kbh., Glostrup, Banegårdsvej

DK0204 Kbh., Greve, Waves

DK0263 Nexø

DK0226 Kbh., Avedøre, Saddelmagerp

DK0252 Roskilde, Holbækvej

DK0186 Kbh., Brønshøj, Frd.Sundsvej

DK0239 Kbh., Sjælør, Sjælør Boulevard

DK0313 Kbh., Virum, Hummeltoftevej

DK0294 Kbh., Bagsværd, Vadstrupvej

DK0110 Kbh., Frederiksberg

DK0229 Kbh., Syd, Amagerbrog

DK0220 Kbh., Ballerup, Centrum

DK0281 Kbh., Peter Rørdams Vej

DK0181 Kbh., Nordvest, Lygten

DK0271 Kbh., Amagerbrogade 185

DK0273 Kbh., Ndr. Fasanvej 27

DK0299 Kbh., Nordhavn

DK0235 Kbh., Vest, Vesterbro

DK501 Hjørring

DK503 Søndersø

DK500 Silkeborg, Nordre Højmarksvej

DK502 Aarhus C, Rådhuspladsen

DK508 Hurup-Thy

DK0300 Aarhus, Godsbanen4. Præmie

Der udtrækkes én vinder ved lodtrækning hver måned i hele perioden (se pkt. 3). Vinderen udtrækkes i starten af hver følgende måned


- Præmien består af et gavekort på 1.000 kr. til Lidl.


5. Vinderbesked

Vinderen vil blive kontaktet telefonisk af Lidl Plus i starten af hver følgende måned. Herefter vil vinderen blive bedt om at bekræfte sit navn og adresse på mail. Vinderen bliver offentliggjort på lidl.dk med fornavn og forbogstav fra efternavn, samt by.


Gavekortet sendes med posten til vinderens adresse.


Konkurrencen er tilfældighedspræget. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning hver måned i perioden 9. april 2023 – 29. februar 2024 ud fra tilfældighedsprincippet blandt alle, der har foretaget et køb og scannet deres Lidl Plus-kort i ovenstående udvalgte butikker (se pkt. 3). Såfremt vinderen ikke ønsker at modtage præmien, vil der blive trukket en ny vinder. Den oprindelige vinder vil ikke blive kompenseret på anden vis.


Såfremt det ikke er muligt at komme igennem telefonisk til vinderen efter 3 forsøg, uagtet om vinderen selv ringer tilbage i mellem de tre opkald, forbeholder Lidl Danmark sig retten til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav grav gældende mod Lidl Danmark.


6. Forpligtelser

Hver deltager i konkurrencen er indforstået med og accepterer, at Lidl Danmark ikke er ansvarlig for fejl, tab og uregelmæssigheder, der kan opstå i forbindelse med forsendelse af information, hvis det skyldes en kommunikationsfejl, en anden fejl eller en forseelse, der er forårsaget af problemer med telekommunikation, datatrafik, overbelastning eller internetforbindelsen eller en hvilken som helst anden grund, der ikke kan tilskrives Lidl Danmark.


Lidl Danmark hæfter for skade forårsaget ved forsæt og grov uagtsomhed. I tilfælde af simpel uagtsomhed hæfter Lidl Danmark kun a) for skader, der vedrører tab af liv eller personskade, b) for skader, der opstår på grund af misligholdelse af en forpligtelse i kontrakten (en forpligtelse, hvis indfrielse er en forudsætning for den korrekte gennemførelse af kontrakten, og hvis overholdelse kontraktparterne generelt har tiltro til og må have tiltro til). I sidstnævnte tilfælde er hæftelsen imidlertid begrænset til en godtgørelse for den forudselige og direkte skade, der typisk indtræder.


7. Udelukkelse

Lidl Danmark forbeholder sig retten til at udelukke personer, der ikke overholder konkurrencebetingelserne eller på anden måde retsstridigt deltager eller forsøger at deltage i konkurrencen og forhindre deres deltagelse. Alle brugere, der bruger forbudte midler for at deltage (f.eks. hacking-tools, vira, trojaner, falske brugeroplysninger osv.), bliver ekskluderet. Det er ikke tilladt for spillegrupper, automatiske tjenester eller professionelle tjenester at deltage i konkurrencen eller på anden måde via it-systemer at tilgå konkurrencen, da konkurrencedeltagelse alene kan ske ved fysiske personer.


8. Information om databeskyttelse

Behandlingen af personoplysninger i forbindelse med denne konkurrence foregår kun i Lidl Plus. Lidl Plus drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland ("Lidl Stiftung"), som behandler de data, der kræves til formålet med Lidl Plus som ansvarlig enhed.

Lidl Stiftung vil bruge følgende personlige data i forbindelse med konkurrencen: dit Lidl Plus-loyalitets-id. Behandlingen foregår på grundlag af lovbestemmelser, der tillader Lidl Stiftung at behandle personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for brugen af en tjeneste eller opfyldelse af en kontrakt (Art. 6, stk. 1 b) GDPR).

Modtagerne af dine personoplysninger kan være enheder, som Lidl Stiftung har indgået aftale med om overdragelse af behandling af personoplysninger, fx levering af it-tjenester, teknisk support, lagerkapacitet mv


Personoplysninger overføres kun til modtagere uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), hvis tredjelandet er blevet tildelt et rimeligt beskyttelsesniveau af EU-kommissionen. Hvis Europa-Kommissionen ikke har fastlagt et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for et tredjepartsland, sikrer vi, at det passende niveau af databeskyttelse leveres af andre foranstaltninger såsom: bindende virksomhedsregler, standardkontraktbestemmelser, certificeringsmekanismer eller anerkendte adfærdskodeks.


I henhold til de relevante juridiske betingelser har du ret til adgang og dataportabilitet vedrørende dine data. Du kan få rettet forkerte data, eller du kan få slettet, annulleret og begrænse behandlingen eller transmissionen af dine personoplysninger. Yderligere,


Du har ret til at indgive en klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed. Kontakt venligst dt@datatilsynet.dk


Generelt opbevarer vi dine personlige oplysninger så længe du er medlem af Lidl Plus.

Yderligere information om opbevaringsperioder og databehandling kan findes i Lidl Plus' databeskyttelsespolitik”


9. Afbrydelse i utide

Lidl Danmark forbeholder sig retten til at afbryde eller suspendere konkurrencen uden forudgående varsel af årsager, som LIDL ikke har kontrol over. LIDL kan tvinges til denne beslutning af følgende grunde:


- på grund af tekniske årsager (f.eks. vira i systemet, manipulation eller hardware- og softwarefejl osv.) eller


- hvis konkurrencen af retslige årsager ikke kan gennemføres i henhold til de fastlagte bestemmelser og betingelser.


Hvis afbrydelsen er forårsaget af en deltagers retsstridige og selvforskyldte opførsel, har LIDL ret til at opkræve erstatning fra deltageren, der modsvarer den opståede skade.


10. Skatter og afgifter

Lidl Danmark afholder de skatter og præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Gevinstafgiften er afholdt af Lidl Danmark efter gældende regler.


11. Gældende lovgivning

Konkurrencen udbydes i Danmark, hvorfor konkurrencen er underlagt dansk ret, og alle tvister der måtte udspringe af deltagelse i konkurrencen, skal afgøres efter dansk ret.


Lidl Danmark K/S, 02.05.2023

1. Konkurrencens formål

Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding, CVR.nr. 26630797 (herefter LIDL) gennemfører en skrabelodskonkurrence med navnet Skrab Plus, hvor det kun er muligt for registrerede Lidl Plus-medlemmer at deltage (se lidl.dk/lidlplus og hjælp-sektionen i Lidl Plus-appen). Konkurrencen er købsbetinget.

2. Deltagere

Alle fysiske personer, der lever op til følgende kriterier, kan deltage:


- Registreret som Lidl Plus-kunde.

- Mulighed for at downloade Lidl Plus-appen via ”App Store”, ”Google Store” og ” HUAWEI AppGallery”.

- Minimumsalder 18 år.

- Accept af deltagerbetingelserne i henhold til punkt 3 (accept, når der skrabes).

3. Deltagelse

Konkurrencen finder sted i følgende tidsrum: 29.10.2023 kl. 00:00 til 02.12.2023 kl. 23:59.

For at deltage skal du identificeres som Lidl Plus-kunde, når du betaler ved kassen. Det gør du med dit digitale Lidl Plus-kundekort eller ved at oplyse dit registrerede mobiltelefonnummer.


Efter hvert indkøb, og du hvor scanner dit Lidl Plus-kort, får du automatisk en meddelelse i appen om, at du har modtaget et digitalt ”skrabelod” på din Lidl Plus-app. Der skal være gået mindst 20 min. siden sidste indkøb for at modtage et nye skrabelod.

Derudover modtager du ikke et skrabelod, hvis købet kun indeholder følgende produkter: Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade og/eller pant.


Skrabelodderne har en gyldighed på 3 dage. Skrabelodderne bliver gemt i Lidl Plus-appen og findes på ”hjem”-skærmen. Når et skrabelods gyldighed udløber, forsvinder det automatisk i oversigten, og det er ikke længere muligt at skrabe dette lod. Når skrabeloddet åbnes, informeres du om, at man ved at skrabe feltet, accepterer konkurrencens deltagerbetingelser, som også kan genlæses via linket under skrabeloddet.

Du får det samme at vide, om der er gevinst på dit skrabelod eller ej, jf. punkt 5 Hvis der er gevinst, bliver kuponen kort efter vist i sektionen ”Mine kuponer”, og kan derefter indløses ved næste indkøb, så længe kuponen er gyldig (vær her opmærksom på betingelser for indløsning, jf. punkt 4).


4. Fordele og indløsning

Der udloddes fordele af forskellig art helt automatisk og efter tilfældighedsprincippet (bestemte algoritmer og sandsynligheder).


Det er muligt at vinde 5 forskellige kuponer. Vinderen får vist rabatterne som kupon i Lidl Plus-appen, og der gælder følgende betingelser for indløsningen:


- Indløsning er mulig i alle Lidl-butikker i Danmark.

- Kuponen kan først indløses ved næste indkøb (ikke ved det pågældende indkøb).

- Kuponen skal aktiveres og indløses i løbet af den angivne gyldighedsperiode (som er angivet nedenfor og som desuden oplyses på kuponerne).

- Kuponen kan ikke gives videre til andre og kan ikke byttes til kontanter.

- Kuponen kan kun anvendes én gang.

- Kuponer bliver ikke uddelt fysisk og kan heller ikke printes ud.

Kuponerne giver følgende rabatter på de produkter, der er angivet nedenfor.


Kupon 1 giver ét af følgende produkter til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Hakkede tomater m/ krydderurt, Freshona, 400 g. Pris uden Lidl Plus: 6,95 kr. Kuponens værdi: 6,95 kr.

Chokolade donut, Brødverdenen, 56 g. Pris uden Lidl Plus: 7,00 kr. Kuponens værdi: 7,00 kr.

Parboiled ris i kogeposer, Golden Sun, 500 g. Pris uden Lidl Plus: 6,95 kr. Kuponens værdi: 6,95 kr.


Kupon 2 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Bagepapir i ark, Aromata, 30 stk. Pris uden Lidl Plus: 8,00-11,25 kr. Kuponens værdi: 8,00-11,25 kr.

Solbær læskedrik (sukkerfri), Solevita, 1000 ml. Pris uden Lidl Plus: 6,37-8,50 kr. ekskl. pant. Kuponens værdi: 6,37-8,50 kr. ekskl. pant.


Kupon 3 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Hele champignoner, Freshona, 170 g. Pris uden Lidl Plus: 9,95 kr., Kuponens værdi: 9,95 kr.

Rødkål, Freshona, 650 g. Pris uden Lidl Plus: 8,95 kr. Kuponens værdi: 8,95 kr.

Rødbeder i skiver, Freshona, 720 ml. Pris uden Lidl Plus: 8,00-8,95 kr. Kuponens værdi: 8,00-8,95 kr.


Kupon 4 giver ét af følgende til 0 kr. og har en gyldighedsperiode på 3 dage:

Tun i vand, Nixe, 150 g. Pris uden Lidl Plus: 13,75 kr. Kuponens værdi: 13,75 kr.

Multifrugtjuice, Solevita, 1500 ml. Pris uden Lidl Plus: 13,95 kr. Kuponens værdi: 13,95 kr.

Mørk Chokolade 74 %, Fin Carré, 100 g. Pris uden Lidl Plus: 13,95 kr. Kuponens værdi: 13,95 kr.


Kupon 5 er en kontant rabatkupon på 5 kr.**, ved et minimumskøb på 50 kr. Kuponen har en gyldighedsperiode på 4 dage.

*Din 5 kr. rabatkupon kan ikke anvendes til køb af følgende varer: Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt pant.

** Disse varer bliver desuden fratrukket minimumsbeløbet på 50 kr., der skal til for at indløse kuponen.


Der vil være gevinst på hver 3. skrabelod ud fra den samlede pulje af Lidl Plus-indkøb dvs. baseret på antallet af alle Lidl Plus-indkøb i konkurrenceperioden og ikke baseret på den enkelte kundes indkøb.


5. Vinderbesked

Efter at have skrabet et lod får man med det samme besked, om man har vundet en fordel eller ej via en meddelelse i Lidl Plus-appen.

6. Forpligtelser

Hver deltager i konkurrencen er indforstået med og accepterer, at Lidl ikke er ansvarlig for fejl, tab og uregelmæssigheder, der kan opstå i forbindelse med forsendelse af information, hvis det skyldes en kommunikationsfejl, en anden fejl eller en forseelse, der er forårsaget af problemer med telekommunikation, datatrafik, overbelastning eller internetforbindelsen eller en hvilken som helst anden grund, der ikke kan tilskrives Lidl.


Lidl hæfter for skade forårsaget ved forsæt og grov uagtsomhed. I tilfælde af simpel uagtsomhed hæfter Lidl kun a) for skader, der vedrører tab af liv eller personskade, b) for skader, der opstår på grund af misligholdelse af en forpligtelse i kontrakten (en forpligtelse, hvis indfrielse er en forudsætning for den korrekte gennemførelse af kontrakten, og hvis overholdelse kontraktparterne generelt har tiltro til og må have tiltro til). I sidstnævnte tilfælde er hæftelsen imidlertid begrænset til en godtgørelse for den forudselige og direkte skade, der typisk indtræder.


7. Udelukkelse

Lidl forbeholder sig retten til at udelukke personer, der ikke overholder konkurrencebetingelserne eller på anden måde retsstridigt deltager eller forsøger at deltage i konkurrencen og forhindre deres deltagelse. Alle brugere, der bruger forbudte midler for at deltage (f.eks. hacking-tools, vira, trojaner, falske brugeroplysninger osv.), bliver ekskluderet. Det er ikke tilladt for spillegrupper, automatiske tjenester eller professionelle tjenester at deltage i konkurrencen eller på anden måde via it-systemer at tilgå konkurrencen, da konkurrencedeltagelse alene kan ske ved fysiske personer.


8. Information om databeskyttelse

Behandlingen af personoplysninger i forbindelse Skrab Plus kun foregår i Lidl Plus. Lidl Plus drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland ("Lidl Stiftung"), som behandler de data, der kræves til formålet med Lidl Plus som ansvarlig enhed.

Lidl Stiftung vil bruge følgende personlige data i forbindelse med Skrab Plus: dit Lidl Plus-loyalitets-id, værdien af din kvittering og oversigt over dine tildelte kuponer (hvis relevant) til at levere Skrab Plus’ funktion i Lidl Plus, f.eks. tildelingen af et skrabelod til din kundekonto og visning af samme i appen samt for at give dig fordelen. Behandlingen foregår på grundlag af lovbestemmelser, der tillader Lidl Stiftung at behandle personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for brugen af en tjeneste eller opfyldelse af en kontrakt (Art. 6, stk. 1 b) GDPR).

Modtagerne af dine personoplysninger kan være servicepartnere, som Lidl Stiftung har indgået aftale med om overdragelse af behandling af personoplysninger, fx levering af it-tjenester, teknisk support, lagerkapacitet mv.

Personoplysninger overføres kun til modtagere uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), hvis tredjelandet er blevet tildelt et rimeligt beskyttelsesniveau af EU-kommissionen. Hvis Europa-Kommissionen ikke har fastlagt et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for et tredjepartsland, sikrer vi, at det passende niveau af databeskyttelse leveres af andre foranstaltninger såsom: bindende virksomhedsregler, standardkontraktbestemmelser, certificeringsmekanismer eller anerkendte adfærdskodeks.

I henhold til de relevante juridiske betingelser har du ret til adgang og dataportabilitet vedrørende dine data. Du kan få rettet forkerte data, eller du kan få slettet, annulleret og begrænse behandlingen eller transmissionen af dine personoplysninger.

Du har ret til at indgive en klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed. Kontakt venligst dt@datatilsynet.dk

Generelt opbevarer vi dine personlige oplysninger så længe du er medlem af Lidl Plus.Yderligere information om opbevaringsperioder og databehandling kan findes i Lidl Plus' databeskyttelsespolitik.


9. Afbrydelse i utide

Lidl forbeholder sig retten til at afbryde eller suspendere konkurrencen uden forudgående varsel af årsager, som Lidl ikke har kontrol over. Lidl kan tvinges til denne beslutning af følgende grunde:

- på grund af tekniske årsager (f.eks. vira i systemet, manipulation eller hardware- og softwarefejl osv.) eller

- hvis konkurrencen af retslige årsager ikke kan gennemføres i henhold til de fastlagte bestemmelser og betingelser.

Hvis afbrydelsen er forårsaget af en deltagers retsstridige og selvforskyldte opførsel, har Lidl ret til at opkræve erstatning fra deltageren, der modsvarer den opståede skade.


10. Skatter og afgifter

Fordelene i denne konkurrence er skattefrie for vinderne. Gevinstafgiften er afholdt af Lidl efter gældende regler.


11. Gældende lovgivning

Konkurrencen udbydes i Danmark og kuponerne kan kun indløses i Danmark, hvorfor konkurrencen er underlagt dansk ret, og alle tvister der måtte udspringe af deltagelse i konkurrencen, skal afgøres efter dansk ret.


Lidl Danmark K/S, 26.10.2023